Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostale kolege mu nešto utihnule, a znaju kukati kako nema para za filmove. Za ovo sto je on radio pa platio, izgleda ima dovoljno.
Mediji sad lešinare na Kasumovicu, a prava adresa je sud. Njih niko ni ne pominje. Zašto, zato sto članak o zakonu i sudu ne bi bilo 2% čitan kao razvlačenje "Damira"
mislim da će on uskoro ako već i nije da bude deportovan iz Bijelog Polja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek se neko ogradio, barem iz kurtoazije. Ostale kolege i licemjeri neka šute ali neka i, istovremno, skaču da iznesu cijenjeno mišljenje na svaku drugu temu a prefrigani pmedo slobodno se šetka.
znači sutra bi mogao da se pojavi kod jednog iz Sjenice na tv-u da taj to malo izgladi i da nas ubjedi da je za to zapravo kriva sda
Je li Nasa stranka zataskala?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
drazi se Moamera. Uz tebe smo,
Nešto nam se FGR ekipa ućutala skroz oko ovog slučaja nema dežurnih komentatora poput Žbanićke itg... a da ovo je pripadnik LGBT-a
Izjaviti da se svaki film, serija u kojima se on pojavljuje zabrani je apsurd.
Sad se gadi, kao da niko od vas nije znao ko je on. Joj sto ne mogu ovih sto glume da su nevini
Kenan Music se javlja, nema kome nije duzan, a uredno mu daju sredstva iz budzeta, nisi ti nista bolji od Kasumovica
Akademiju scenskih umjetnosti da neko pretrese, svasta bi nasli, ali fgr ih stiti
Nepotizam, stela, zaposljavanje djece razvikanih reditelja, klepanje para, nastranost itd itd
Fortrttin jaran. Samo sam mišljenja da neke grupe imaju slike i snimke pedofilije kako bi se igrali šaha sa pijunima u vladi. A i mišljenja sam da ne smiju mu više presuditi jer će pričati ko je sve sa njim radio gnusna dijela. I mišljenja sam da su mu drugovi uplatili novac da ne leži u zatvoru.Mišljenja sam da se nemoralne radnje odigravaju na Jahorini i da su snimljeni i političari se time ucjenjivali
Fortrttin jaran. Samo sam mišljenja da neke grupe imaju slike i snimke pedofilije kako bi se igrali šaha sa pijunima u vladi. A i mišljenja sam da ne smiju mu više presuditi jer će pričati ko je sve sa njim radio gnusna dijela. I mišljenja sam da su mu drugovi uplatili novac da ne leži u zatvoru.Mišljenja sam da se nemoralne radnje odigravaju na Jahorini i da su snimljeni i političari se time ucjenjuju.
A gdje smo avi spavali 3 godine od 2021-2024?
Vucicev Drzavljanin nek po Beogradu sad drpa.......
Nema Hadzihafizbegovica da ovo osudi a zna se javiti po potrebi za SDA.
Hajde ne folirajte kad vaš OFF i radi upravo sa ovakvim ljudima kao što je Moamer tj svaki vam je direktor na obuci .Vaša je odgovornost ista samo vas sad panika uhvatila jer ćete uskoro i vi "pasti".Klupko vam se odmotava
I tako , kada ne treba , sva fgr ucuti. Beskicmenjaci. A kad je baljezgati po podcastima, sr@ti izadjimo i promijenimo stanjetakmice se ko ce vise blejati ispred kamera.
Zasto se apsolutno niko od javnih licnosti nije oglasio? Niko od kolega? Ne vide nista sokantno, sporno, zastrasujuce? Slazu se sa izrecenom kaznom?
Čuj, đe neće
Trojka zataskala!