Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što Karić mora da bude svugdje gdje ne treba? I zašto je Deljković tu uopšte?
a da nije mozda zato sto je igraliste napravljeno na njegovu inicijativu u gradskom vijecu? citaj tekst botu.
strucnjak nas, prvo moras procitati. grad Sarajevo (Benjamina rukovodioc) dalo novac, A Deljkoviceva incijativa, ti si trebo tu bit jel?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko je taj Vedad D.sad ko on aktivan hahahahahahahahahahahaha ko sad opravdano prima platu a to je taj što ga gradonačelnica štiti ??????
najgora vlast do sad
dajte benjamini milion da zovne bozu vrecu sta fali samo neka se budzet praznu.
kad kod je neko otvaranje tu su Karic I Deljkovic
Što ovaj klix potiho lobira za trojku,počeo objavljivati i prikazivati popravak neke bandere kao neko veliko dijelo ove vlasti,a što trećina grada ima redukciju vode ni slova.
Bas lijepo...
ne bitna vijest ....pa nije fabrika otvorena vec betonirali kocku
Druge opcine naprave po 5 igralista dok vi samo jedno, bruka za opstinu Stari grad.
Može li šta bez ovog Deljkovića i Simonovića, isto 2 priljepka na svim slikama a obojica su promijenili dresove, a Simonović ni za ime ne može da se odluči, čas je multi kulti čas je bUšnjak. Igralište će kao i sva ostala biti okupljalište lokalnih konzumenata svega i svačega, a ako se djeca i skupe tersovi iz komšiluka će ih otjerati zivkanjem policije
a u Centru...od Mandica veliko nista. Nadelja Koševsko brdo,D. Bare i Šip nemaju igralista godinama...valjda zato sto su to vecinom glasaci SDA pa im neda...samonse gradi od ciglana prema centeu,al uskoro on pada!!
Čenga nećeš više moj glas ti i ti tvoji klimoglavci
tako i treba, ćeraj đecu da se igra sport. Međutim, tu naveče dolaze konzumenti opijnih, i otimači sendviča.
ono četiri godine ne rade nista i dva mjeseca pred izbore kao nešto rade neču glasat za takve iz principa
deljkovic i skaljic.. dva uh lje ba uz cengica
Je li Plenković otvorio igralište?
berilo
Evo uzmimo četvorogodišnji rad načelnika Ilidže, kojeg i ostali načelnici kopiraju .Osim što je uredio 3-4 parka ,napravio nekoliko igrališta, 2 kružna toka,poredao nove ploce u centru Ilidze i to je to ,prugu za Hrasnicu radi kanton ,kao i ratni put za Igman ,ne shvatam ljude koji likuju ,kao da je aman, zaman nesto nadri načelnik