Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji dio kada sebija izadje i kaze ''napravili smo milionske ustede'', a te ustede su da niko od pacijenata vise nema nikakvu uslugu, nema vakcina, injekcija, seruma, otopina, infuzija, zavoja, sanitetskog materijala, lijekova posebno i sva usteda se svodi da sve sto je bolnica zakonom duzna obezbijediti pacijentima koji tio sve debelo placaju moraju sebi sve dodatno kupiti pa tako UKC ispada samo kao hotel u koji vam dodju doktori i naplate vam umjesto sobarica
@Kalambur KCUS se raspadao prije Sebijong dolaska. Gore je bilo leglo korumpuranih doktora koje si morao moliti da te prime na pregled. Prvo si morao da odes do njih u privatnu ordinaciju da sve fino iskeširaš, pa tek onda u KCUS. Tome je Sebija stala ukraj i zato joj svaka čast!!!
Kad spomenes ime Sebija ustani, zena je napravila nesto najbolje na KCUS odkako postoji
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hocemo pravo na kvalitetno zdravstvo!
@CapCarap hoces kvalitetno zdravstvo u gradu koji se gusi u smogu, dok raja ispija kafice, igra igre na srecu i sanja o milionima koje ce zaradit u njemackoj jednog dana. smijesno
@ScepanMahleni Dakle, hoces reci da ne treba traziti bolje zdravstvo i da se treba pomiriti sa ovim stanjem?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ludi Masic i jos ludja Cudicka.Educirani u Srbiji a ostali jos priglupi.Ali,agresivni kao prave budale.Nisu Seki nipodasta.i velike neznalice a laprdala
Zasto Masic i Cudicka nisu trazili hitnu sjednicu i raspravu o stanju na KCUSu, kada je na celu te ustanove bio njihov stranacki kolega Rusmir Mesihovic- Sanko. Zasto nikada nisu ni rekli, a kamoli pokrenuli istragu protiv kriminalca Sanke koji je pokrao KCUS, a potom sredinom 2015 god. srusio kompletan sistem, kako njegovom kriminalu ne bi mogli uci u trag. Strasno!
Prof.Izetbegović je najbolja menadžerica svih vremena.Dušmani neka ne izmišljaju laži,žena nije štedila,već nije dozvolila da se krade i nosi u privatne klinike.
Smješni ste, Sebija je institucija
Švabo je majka ... komunist, banditn 😎
Sta mislite, je li ovaj M1, M2 ili M3?
BRAVO SEBIJA KRALJICE!!!! SAMO NAPRIJED
Stace ove spodobe,cemu ovo sluzi.....
Javna je tajna bila da je do dolaska prof.Izetbegovic osoblje na klinikama jelo bolnicku hranu isto ko da su bili pacijenti.A prikazivali veci broj pacijenata,pa pravili gozbu na racun pacijenata.Sad kad to ne mogu da rade,daju pogresne informacije.
Šta znaju SDA retardi. Oni misle da je šizofrenija akademska titula. Samo kod Živkovića u faveli šizofreničarka može da uprvlja kliničkim centrom.
Hahahahhaah opet ce Sabina da nesto kenja... je li sada namjerno ili je neko opet koristi kao Trojansku kobilu ...
Ovaj Mašić jednon mjesečno nešto napiše, traži ili zahtijeva, legne plata, prst u uho i haj zdrao. Na budžetu si cijeli život, godi ti hladovina opozicije "Jala brate"
Podmladak KOS-a uzvraca udarac.
Svaka cast, uveli ste novi termin u politicki zivot a to je komfor opozicionarskog uhljebastva...jarane ne mozes samo srt, kad ces uraditi nesto da dobijes izbore pa ti da vodis to sve o cemu pricas
Kao grupe kretena,majko mila.Vidi Amele politicke guske i politicke curke,hahaha.Uzas od ljudi.Odron teski