Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada klown uđe u palatu, on neće postati kralj, palata će postati cirkus. - Poslovica
Koje drzave? One sa tzv Visokim predstavnikom koji namece zakone, dan proglasava za noc ili one u kojoj ambasade vode glavnu rijec? Pustite se vise suplje price. Sve je ovo velika laz
Strane neovisne sudije Koje nemozes potplatiti
U SUSRET sine
On ima ogroman Novac u ovoj Drzavi svaki Covjek ima svoju cijenu on moze kupiti sta zeli osim casti i obraza to se nemoze kupiti on vlada jer ima Novac i to su Milijarde on moze sta zeli jer na Balkanu ko ima Novac ima Moc i on Gospdari glupim Narodom i sve sto mi zaradimo tajh Novac na kraju zavrsi u njihom Kompanijama kad im zatreba samo poskupe neke Artikle koje mi svakodnevno Konzumiramo.
Gsopodine autore teksta Hembo.Nadam se da si pravnik panda shvatas da se optuznice vrlo lako prosiri .Kad jednom bude prihvacena i krene sudski postupak tj kad ga dovedu na sud ko ti kaze da nece biti podignuta i za teze djelo tj napad na ustavni poredak pa se u jednom trenutku nece traziti spajanje postupka . Svaki optuzenik bude na pocetku svjedok pa se preinaci u optuzenog kad vec dođe do tizilastva o suda.
Gorivo 2,81 km
sto prije izbaciti domace sudije iz suda BiH
Sad ćemo mu kupiti noviji model. Na magistralnom putu Banjaluka – Klašnice dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo službeno vozilo Narodne skupštine Republike Srpske, a u kojem se nalazio i Nenad Stevandić, predsjednik NSRS.
Joj koje bacanje ubleha !
dimna...
Bitno je da ce baja pognuti glavu i doci u sud Bosne i Hercegovine kako on kaze u zemlju koja ne postoji za njega .nek zivi vjecno jedna,jedina Bosna i Hercegovina
Dimna bomba naravno sta ocekujete. Svako pumpanje situacije ovdje zadnjih par godina rezultira i ispuhivanjem sto nam govori da je ova drzava Zapadu samo vakum izmedju Istoka i sitniš za kusuranje sa Rusijom i Kinom. Usput zastita od Republike sa vecinskim muslimanskim stanovnistvom.
Ufuro se da je Tramp. I njega stalno tuže.
Ovo drugo...
kad ce znak banja luka grad iz kojeg su protjerani ili ubijeni preko 60000 nesrba
suplja prica. neki ,isle da se on tek tako moze maknuti sa vlasti? mokri snovi.