Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog diktatora blokirate grad. Ali od Oktobra više nećete moći kako hoćete.
Bravo mačko, ko j... djecu, setace, bicikliste .. biće još nedjelja abd. a ionako je ramazan gdje ćeš u pm
Sramotno uvlacenje u dupe Erdoganu koji ce poslije mitinga otici kod Vucica i odnijeti koju milijardu investicija, a tupavcima u zetri palamuditi o bratstvu.....
Zivio nas sultan Erdoan velicanstveni !!!!!!
Nije slučajno što Turska ne može u EU.
MRŠ !
Jaoo organizacije i govana. Ovog nije bilo ni kad je Papa dolazio...
E ovo je prevršilo svaku mjeru.Zašto se to radi kad su mogli svi lijepo stati na parking zetre i koševa i još da im se naplati parking i da se zaradi a ne ovako.Kao u tursokoj bi bilo gratis parkiranje.Ma MRŠ svi lopovi i načelnici iz sda.
Lemon Time gmbh. Bolji je T.D. Lemon 1900.
Braćo Turci dobro nam došli i pomogli da otjeramo ustašku gamadi s ovih prostora
naravno sad samo komentari na ovom trash portalu a niko muda nema da ovo blokira izadje na proteste ma hajde kad je sve u kurcu nek je i ovo.
Koji cirkus. Ko ode na tu cirkusijadu stvarno nije dobar.
Bice im odobreno šta god žele... ovo se radi radi scenografije i šetnje od Vilsonovog do Zetre...a svi znamo da ima sasvim dovoljno parking prostora ispred stadiona Koševo i da im je mnogo lakše tu parkirati se... ma hajte molim vas...
Na ovaj nebulozni skup ce samo doci SDA-ovce, niko drugi!
Pa vidio si poziv OO SDA Zvornika... obezbijedjen iftar, prevoz i po cvaja :)
NIJE TREBALO DOZVOLITI MALOM TURCU DA DOVLAČI SVOJE TURSKE CIGANE OVDJE