Komentari (309)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji idioti su pristali na ovo. Džeferoviću i Komšiću imate li vi mozak uopšte?
Kajem se kao Bosnjak sto sam dao glas izdajniku Komsicu. Braco Hrvati oprostite
Kad se zapitaju borci Zasto su branili ovu zemlju? Da ih sramoti?
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Kakvo ponizemje svakog poginulog borca za ovu Zemlju
@ZeleneBeretkeArm Ti si budala
@ZeleneBeretkeArm To ce onaj vodeni bivo zahiragic najbolje da objasni, inteligentan decko ahahhahaahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
@FNM Nisam rekao da prijateljski odnosi između BiH i Srbije nisu mogući zbog rata '92-'95 već zato što Vučićeva Srbija danas drži isti politički kurs kakav je imala Miloševićeva Srbija '90ih. U proteklih 25 godina je bilo dovoljno vremena da se odnosi poprave na polju kulture, sporta, ekonomije i politike a to nije nikako ili samo djelomično urađeno. Vojni odnosi dolaze na kraju i oni se uređuje između prijateljskih i savezničkih zemalja što BiH i Srbija (danas) nisu.
@Dubravko Osim toga istorijske činjenicu kažu sa su se u WWI Bošnjaci (islamske, katiličke ali i pravoslavne vjeroispovjesti) borili na Južnom Frontu protiv Italije a ne protiv Srbije, tako da ta priča o civilima koje su pobili Bošnjaci ne stoji. Svaka nornalna osoba u BiH osuđuje zločine iz WWII nad Srbima u konc. logorima. Zločinci odgovorni za pokolje Bošnjaka u Istočnoj Bosni, Istočnoj Hercegovini i Sandžaku iz istog vremena se kod vas i danas slave i veličaju.
@Dubravko Isti ti zločinci i njihova nedjela su služili kao inspiracija novim naraštajima što je generisalo još strašnije zločine nad Bošnjacima u Istočnoj Bosni u zadnjem ratu. Srbi kao narod ne mogu ili ne žele na jedan zdrav način preraditi svoju prošlost što je posljedično smetnja vašoj i našoj zajedničkoj budućnosti. Zbog ovog se odnosi između BiH i Srbije ni na koji način ne mogu porediti s odnosima kakve danas imaju npr. Francuska i Njemačka.
Nisu se ni za agresiju i genocid izvinuli, dok se to ne desi nema nikakvih zajednicki vjezbi.
Ljudi u ime buducnosti treba stalno uspostavljati saradnju, odlicna stvar.
e otkad nismo vježbali zajedno, od 1995
Pa vojna vjezba se pravi na bazi simulacije napada od neprijatelja.Ko je BiH prvi neprijatelj,nego Srbija.
Ha.ha.ha i dalje ha,ha,ha...pa pitajul se ovdje sta dva prestavnika Bosnjacka...oni nas napadali,rusili nas ubijali i mi sad vjezbamo sa njima...na ulicu i rijesit ovo..
Gori vatra 2
Fino se igrajte.
"Oružane snage BiH i Vojska Srbije održat će zajedničku vojnu vježbu" ili ti ga "Kakoje poceo rat u BiH 2020".
Sreca pa se corci a ne bojeva municija inace bi glave padale
ocel vjezbat jedni protiv drugih
E, he, he. Eto vam Komšić i Mini sengen. Kako ste vi Bošnje kratkovidan narod. A ja vam kažem, da ste glasali za HDZ i manje štete nanijeli Hrvatskoj, danas bi već bili u NATO i pred vratima Eu. A vi sve kontra Hrvata i Hrvatske i praktički ih natirali da idu Srbima. Nema sumnje da postoji deal između SDA i Srbije, sad je više nrgo očito.
Hajd nema veze,svakako nismo 25 godina vježbali zajedno...
Kakve su ovo z..ebancije. Ovu SDA tacno trebamo potopiti na narednim opstim izborima da im nestane spomena
Na prvu loša stvar, ali da ne bude sutra Srbija i BiH zajedno u paketu u NATO. Nema smisla rastavljati Bosanske Srbe sa ove strane Drine i one prave sa druge po pitanju vojne alijanse...