Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeluje te pustite se šaputanja. Jer vasa zabrinutost nije nista dobrog donijela. Svaki put je gore od Incka pa Šmita samo se brinu
Ovdje se sve radi da opet bude belaja.
A sta nam uvalise od drzave. Zasto to niste nametnuli kroz zakonodavstvo pa da ne mogu pisati i pricati protiv drzave.
to znamo i bez vas
Od saopstenja ja nemam nista. Prezivio sam rat i poslije istog sam znao da ce da nastave sa istom politikom. Meni je bitno da ja naucim svoju djecu da znaju sta je bilo. Necu ih uciti da mrze ni pod razno ali da uvijek budu na oprezu to hocu. Ne treba meni ni americka ambasada ni OSCE sa njihovim saopstenjima jer to je u rangu kao da sam ja dao saopstenje tj niko me ne slusa i ne reaguje. Svoj vi posao.
Sjedi 5 !!!
Bravo! Da su nasi bezm.udi politicari razmisljali tako zadnjih 30 godina ne bi danas bila ovakva situacija. Dali su neprijateljima sve poluge vlasti zbog svojih fotelja, upravnih odbora i tenderisanja.
Kazu da su se ovi u RS mnogo nasikirali zbog vaseg saopstenja.Ovi rade sta god pozele,a Trojka suti i trenira strogocu nad Bosnjacima.Ali sad ce izbori.