Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix.ba najnegativniji medij koji postoji...
Glasam na prvo komentar, ono ne uracunava moj glas.
Klix mora malo više obratiti pažnju na gramatiku i općenito pismenost članaka i rubrika koje objavljuju. Možda ne bi bilo loše da uposle još jednog lektora, ako ga imaju, uopšte. ChatGPT i C/P (copy/paste) tekstovi moraju i trebaju se lektorisati. Nije najnegativniji, pogledaj srbijanske i hrvatske portale.
kako nije pozitivan nista lose o g en oc id u u Ga zi niste napisali
Ako nije sala, onda je zestoka ironija. :D
Klix pise o sebi da su istaknuto pozitivni. Hehe ... bravo.
Znaci oni vas placaju
Jao, samohvala. No good
I ne ocijenili Klix pozitivnim. Pa vidite koliko je samo nestalo psovki, vrijeđanja i stavljanje zločina u negativan kontekst. Sada se moramo služiti ironijom da kritikujemo Izrael.
Sarajevskim medijima (svima) treba oduzeti licrnce za izdavanje, pa onda samo nekima dati! Ne, Klix, vi ste u drustvu sa Avaz, Face TV, Oslobodjenje, O TV i TV SA!
Mediji koji blokira slobodu govora i izrazavanja vama pozitivan primjer? Eh tugo moja
Pa ako je za utjehu, to rade vise id 20 godina!
Kad ste copy paste medij
Kako vam je Amir u zadnje vrijeme? Ne ide mu baš najbolje kako vidimo
Vrhunac nemorala je između ostalog kad OSCE pohvali klix.Motaj kablove gasi sve....
Da, i jz to citam. Pa tipovi su izvrsili drzavni udar u FBiH i sad jos pisu bajke o mediji koji je sve, ali ne za pohvaliti!
I ako pratim Klix.ba mogu reci da ih ne mogu ni u cemu pohvaliti zbog venzure koju provode i to brutalne.
Samo pisi sta hoce i spomenuce vas svaki put
NAKON OVOGA BI TREBALO UGASIT OVE MEDIJE, KO JE OHR DA ODREĐUJE KO DEMOKRATSKI IZVJEŠTAVA A KO NE? TO VAM NIJE NADLEŽNOST NARODE DIŽIMO SE VAKAT JE DA UGASIMO OHR I OVOG ŠMITU