Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dao vam je DF rješenje al ste radi Poglavara morali odbiti?!!!! Promjena Ustava, ništa više!!!!
Stranke Trojke nisu htjeli glasati za inicijativu DF-a, cime su se vrlo jasno stavili na stranu HDZ-a i blokada, za koje licemjerno optuzuju druge. Nema vise uopste dileme da oni ne zele deblokadu ili razumna dugorocna rjesenja, oni se zele dokopati fotelja, sacuvati svog partnera HDZ, i da im medjunarodna zajednica to nametne.
Kad je DF trebao da se pita pobjeg'o je pod skute SDA tako da prijedlozi istih uopce i ne trebaju biti razmatrani.
DF dao rješenje, promijenite USTAV i riješite se SDA???!!! Ili mora biti kako HNS kaže??!!
Necete nikad pokoriti bosnjacki narod, prozreli smo vase zle namjere
Hhhahhaaaa..,zaključa za hitno..! A kako bi drugo trebalo , ne hitnoo..! Pa , dat im je jučer prijedlog , po njihovim sadašnjim uzusima večine u parlamentu , da se to odmah ubaci u Ustav i mogu formirati vladu F...za par dana ..Ali , kradeze neće tooo , a nip suzdržannn...Hhhahhaaaa, ..koja ublehaaa..!
A vidi Rumenke i Ogreske i oni poletjeli za stolicama pa sad ce sve podrzat nema veze jel ustavno ili nije samo nek je fotelje...
Ako treci entitet nastane Dino ukopaj se sam na Barama
Americka ambasada juce poslala saopstenje da se nemjesa u unutrasnja piranja bih. A danas hanuma odmah na pocetku sjednice zatrazila pauzu tokom koje su lideri vecini otrcali na konsultacije kod marfija a ostali bekani cekali u sali nastavak sjednice. Sve jasno PAMETNOME
Rjesenje je jednokratna odluka OHR zbog kriminalnih aktivnosti koje su rezultirale dovodjenjem Lende u poziciju Podpredsjednika FBiH.
Imas li i muzicku poruku uz ovu zelju?
@GoriKufer Imam. Moze l' ona od Pusenja U Zenicu kada podjem ja.....
Steta, DF sa solidnim rjesenjem
Pa SBiH i NES rekose da nece naprecac rjesenja. A sad pozivaju na ista. Izgleda da je Murphy danas bas jako zavrtao ruke.
Ekipa korisnih idiota okupljena oko HNS-a opet nastupa sa "Znamo da nije po zakonu ali nama se žuri"
Eto Bosnjaci jeli vam sada jasno za cije interese rade i kome je odana ova osmorka...
Hajde neka se zakuhali, da se nešto obrće. Baš k'o na FARMI. Da se hoće pomarisati da i narod malo uživa, a ne samo da razmišlja kako preživjeti dan, sedmicu, mjesec, godinu, mandat, mandat za mandatom ..... P.S. Malo hljeba/kruha i igara i za nas treba ...
LJUDI JOS UVIJEK JE 6. APRIL COVIC JE JOS U IGRI UZ SRDAČNU PODRSKU OSMORKE. JA TROJANACA KAKO SE ZDUSNO BORE ZA COVICA BRAĆO MILA.
Stranke Trojke nisu htjeli glasati za inicijativu DF-a, cime su se vrlo jasno stavili na stranu HDZ-a i blokada, za koje licemjerno optuzuju druge. Nema vise uopste dileme da oni ne zele deblokadu ili razumna dugorocna rjesenja, oni se zele dokopati fotelja, sacuvati svog partnera HDZ, i da im medjunarodna zajednica to nametne.
Tako je klikse, veliko U, hoće tastatura pravo.
A zasto toliko bježe od vanredni izbora? Nakdenokratskija opcija na čitavom dunjaluku osim u BiH....