Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Susjedi i komšije još uvjek nisu odustali od podjele BiH a sad susjedi imaju svog evropskog igrača koji radi sve protiv CIJELE BIH znači ide na ruku urušavanja zakona koji bi trebali da se provode kao i u svakoj normalnoj evropskoj zemlji.
Podrška Slavenu Kovačeviću!
Kontali vi islamsku pravit, ko fol građansku. Pa nije niko glup
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Slaven Kovačević poslije Željke Komšića sljedeći član predsjedništva...Nameću nam trojanere a mi ćemo njima članove predsjedništva...
Nameći. Pobjeći ne možete, jedino za majku Turksu
Još malo i proces dekolonizacije BiH od okupatora s istoka je gotova
Sta kazu trojaneri na ovo? On ih je doveo na vlast protivustavno.
Gitacima zaba ovo je tezak udrac
Slavene bila je gradjanska Jugoslavija pa smo je razjebali pod izgovorom da je bila centralizovana i da je o svemu odluciovao Beograd kao glavni grad. Onda smo ratovali jer su jedni bili za jedno a drugi za drugo a sad bi opet da pravimo nesto gradjansko pa bi i ponovo ratovali za to.
Hehe ... ne znas ti sta gradjanska drzava znaci. Juga nije bila gradjanska. Bila je socialisticka drzava sa jednom partijom. Nesto kao Kina danas, samo bez turbo kapitalizma.
Pa kakvu bi ti? Evo ovo sad je etnicka a nije gradanska, pa valjal ti?
A vidi Slavena, frizuru na razdeljak od prvog razreda osnovne nosi. Njega je majka cesljala i pravila mu razdeljak sve dok se nije ozenio, dakle do njegove 48 godine.
Mozda, ali ga je odgojila kao pravog covjeka. Covjek je primjer za druge ljude
E pa ja ti porucujem Kovacevicu i slicni Komsicevci gradjanska nikad nece proci, nikad. Moze ravnopravna drzava tri naroda ako hocete, ako ne ide Herceg Bosna pa birajte.
Ti herceg bosnu mozes praviti ma potezu grude, posusje, listica,ljubuski, duvno to ti je herceg bosna, drugo nemoze, i mozete se odma odcjepiti
Zlatan Begić, Slaven Kovačević i društvo iz DF. Falio je nepristrasni sudac Faris Vehabović koji je bio izvjestitelj i lobirao za presudu po nalogu šefova iz Sarajeva. I koji je javio muštuluk Željku Komšiću prije objave presude. I sad se čudite što OHR sudjeluje. Presuda je već kompromitirana
Ja, i?!
Najironicnije je kako ovi progresivni ljevicari i fgr mirotvorci ismijavaju lika koji se bori za ono sto oni najvise propagiraju
Svi koji javno traže ili žive deluziju države Bosne umjesto države Bosne i Hercegovine vrijeđaju i diskriminiraju Hercegovinu i Hercegovce, i krše Ustav Bosne i Hercegovine. Snimiti, evidentirati i sudski goniti.
Hajde uradite nesto osim mahanja kartonima i "protesta"
Na ovome ne treba stati. Sve ovo u VEZI Schmidta treba iznijeti ambasador BiH u Ujedinjenim Nacijama. Mi nismo plemena u Bosni i Hercegovini, mi smo narod iz kog intelektualci ucestvuju parlamentima EU svojom pamecu i donose odluke u zemljama EU.
Da nije bilo tog sistema BiH bi bila samo veliko nista.
nije trebalo razvaljivati Jugoslaviju koja je majka i babo za BiH.
A ko je razvalili, Alija?
Veliko bravo za gospodina Kovačevića i ostale prisutne na ovom skupu.
Sta pokusava .... taj covjek je na platnoj listi Zagreba i Beograda .
POZIVAM BIH GRAĐANE KOJI RADE U OHR-U DA DAJU MOMENTANI OTKAZ I DA IZBJEGNU DA BUDU OBILJEŽENI KAO IZDAJNICI BIH.