Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li iko u javnom sektoru zaposlen bez stranke? Mislim super za hapšenje, ali ne postoji niko da nije imao neku vezu. Samo se tako možeš zaposliti. Pohapsite ih sve onda.
SDA je uvela gori sistem nego u komunizmu što je bio kad se bez partijske knjižice nije moglo napredovat, ali ne barem moglo zaposlit se. Ovdje se ne može ni portir zaposlit bez njihove knjižice i da im poljubiš ruku i na koljena padneš
Kakvo hapsenje? Obojica su osumnjiceni niko nije uhapsen haha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA je u opoziciji,ali ima i dalje lopove na funkcijama....sta bi se desavalo da su sada na vlasti!?
Imaju lopove i dalje na funkcijama a koliko ih ima na nižim nivoima, tužilaštvima, sudovima.. Zato ovo neće krenuti još na bolje jer previše njihovog lopovluka je i dalje tu
Ovaj je bio član SDA, sada se dodvorio Trojki pa ga nisu smijenili, sutra da pobijedi SDA ponovo bi se dodvorio ovamo. Ako je kriv u bajbukanu samo da ne bude sutra ovaj iz HDZ-a nije kriv, samo je Mujo kriv. Ti smo i ranije vidjeli.
Samo ih hapsite pa onda i policija korumpirana nek dama sebe uhaspi i mirna Bosna
Hermedin je trenutno kod RAME ISAKA
zeljko oslobodjen hermedin osudjen tacka.
ma nece nasi, nisu oni takvi
Jeli ovo brat onoga Zornica koji je kao osuđen za ratne zlocine a nije odložao ni par dana?
Nije mu brat
Gje god kriminal tu je i SDA.
U kakoj su ljubavi ove dvije stranke u Mostar u vise od 30 godina....
Ostavili sda lika, garant se kleo da je posten. Kad vidi postenja
a šta je s autocestama jeli tu sve po zakonu malo i to vidite..
e trojke ostavlja termite da rastacu i dalje
Imenovani od strane fadila novalića a gledaj slike , svašta. ZBOG IZUZETNIH REZULTATA POSLOVANJA Vlada FBiH počastila direktora Terminala (SDA) i njegovog zamjenika (HDZ) s dvije prosječne plaće BIH Fokus.ba prije tri godine.
SDA + HDZ dva oka jedan cilj $$$$$
Ma ko ce drugi do sda. Patriote se bore za nas za državu. Sad što ta borba znači daj njima i njima bliskima i kršenje zakona to je dio borbe ipak..
SDA član pa ga Trojka ostavila da direktuje, ma hajde!, ovi mijenjaju dres po potrebi.
I kad prođe komentar pored Ai , dođe neki Admin obriše komentar u kojem piše rijetko vidjeti AdZ član da je uhapšen za lopovluk, ali zato mogu komentari u kojem stoji SDA
Koji ste vi zlonamjernici...opet pišete da je Zeljko predsjednik Gradskog odbora Mostara, a to već nije ima dvije godine...trebate samo na web stranicu ući, ali zašto bi to uradili, kad je lakše tenzije i lajkove dobivati na neistinitim informacijama.