Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi novinari izgleda svi rade protiv drzave pisuci glupe clanke koji nemaju za cilj zastitiu drzave..ni u jednoj uredjenoj drzavi ne mozes hodati kao stranac bez dokumenata i identiteta i da radis sta hoces..nema to veze sa ljudskim pravima nego sa zakonom koji stiti drzavu i njene gradjane.
Opet ovi austrijanci nešto kenjaju, što ih ne pokupe sve i odvedu kod sebe
Svaka cast ko god da je
Sve izbjeglice treba istjerati i vratiti u Srbiju i Hrvatsku jer niko nije sa neba pao u Bosnu od izbjeglica morao je iz Srbije i Hrvatske da dodze. Zasto u ratu nije oruzje moglo da udze u Bosnu zato sta su Srbi i Hrvati blokirali BiH na granici, nije mogla ni humanitarne da udze. Porušiti kamp i poslati ga Hrvatima i Srbima.
Pa ko ih gotivi nek im plati hotel s pet zvjezdica u zemljama iz kojih dolaze nisu nikad ni vidjeli kontejner nego su zivjeli po pecinama i satorima
Stranci grade kampove za strance po nasoj drzavi. Nase organizacije nemaju pojma. Ukratko. E aferim
Humanije ih je držat pod kontrolom u kampu ili ćete vidjati ovo... https://t.me/arnakanal/1588
Koliko je humano ilegalno uci u tudju drzavu i ponasati se kao da mozes raditi sta hoces, a niko te ne smije okriviti za bilo sta?
Nisam cuo da postoje nehumani I humani pritvori?? Pritvor je nuzna potreba za agresivne I opasne emigrante kojima se u vecini nezna porijeklo kao I njihove prave namjere.
Problem je što su to divljaci i ekonomski migranti uglavnom iz zemalja koje nisu u ratnom stanju , žene i djece nigdje . Ne kažem ništa za ovo što su ekonomski i mi bježimo na Zapad ali znaju se pravila i procedura , dokumenti i u red pred granicu , ambasadu i čekaš vizu kao i mi ,,, ne ide se bacati kamenje na policiju i ilegalno ulaziti u državu. Radončić je spremio riješenje ali zna se ko nije dozvolio njihovu deportaciju.
Znaju austrijanci stari esesovci kako se radi posao sa kampovima
zar nisu naši uzeli pare da ovo naprave...pa mater bi prodali za pare
U svakom slucaju puno bolje izgleda nego tribina za goste na stadionu veleza
Drzava nema pojma da Hrvatska kupi migrante na teritoriji Hrvatske tj. Europske Unije i organizovano ih sa autobusima salje nazad u BiH. Imamo li mi granicnu policiju uopste? Sta se radi po ovom pitanju!?
Normalno, usli ilegalno iz BiH, treba ih vratiti a Bih ih treba vratiti u Srbiju, zasto se to ne radi?.
Sta je problem,treba da izgleda ovako,zapitate li se kakvo je stanje u Bihacu,koliko kuca je pokradeno,koliko je djevojaka napadnuto,koliko tuca gdje su migranti upotrebljavali hladno i vatreno oruzje???Sta treba da se mi građani Bihaca krijemo od stoke,zatvaraj go.na i cao,pokazali su ko su i kakvi su!!!!!
Kao neko ko je radio na Lipi mogu potvrditi da su ove trvdnje ciste lazi
Ma ja ba naptavite im hotel sa bazenom i spa centrom...