Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa ćirilica znači
A gdje je ćirilica? Ha mitomani?
Šta "čuvari" hrišćanskih vrijednosti imaju sada za reći? u BL se slavi advent, katolički božić, katolička NG? Ili se to spočitava samo multietničkom Sarajevu koje grad ukrasi za sve veće vjerske, međunarodne i državne praznike?
eto 100.000 radnih mjesta za lampice
Odakle im novac za struju ? Taj broj lampica npr u Engleskoj, Americi ima nekoliko desetina kuca obicnih gradjana a tu u tom djelu je nesto kao wow ;)
Видимо како градоначелник ради на заштити ћирилице
Tebi je nick na latinici
Tako se radi, razvija turizam, ne uvode se nikakve mjere testiranja i slično, ko hoće vakcinu hoće. Ako se u Sarajevo uvede PVT, dolazit ću u Banja Luku i ići na Jahorinu.
Koji udar na srpski jezik,zasto pise na cirilici.Trazi se dodo brze bolje da uvede neki lafo zakon
Ne pise
Vidi latinice, ovo je napad na Srbe!
@BullevarDostojevskog Čovjek komentariše apsurdnost zakona donesenih u RS kojim se "štiti ćirilica" i kojim se predviđa da sva javna dokumentacija i natpisi budu na ćirilici te da se čak stimuliraju oni koji budu koristili ćirilčno pismo kao primarno. Nisi ni ti baš bistar kao što se predstavljaš. Lako je biti "pametan" s Googleom.