Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji izadju na glasanje,a prije oktobra nebudu minimalne penzije vece za najmanje 10%,kao i boracki dodatak svim braniocima Bosne bez uvjeta,smatram najvecim bu.alama ikad,vrijeme je da pocnemo glasat za sebe,ne za uhljebe.
ti ne moras izaci a i izasao svejedno je.... oni namjeste sebi
Druze, svaki glas je važan i potencijalno namjestanje ako je neiskorišten, ukoliko neko ne glasa. Zato je vazno da svi izadjemo na izbore, pa glasaj za bilo koga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fina i poštena naša Benjamina Karić, fiktivno prijavila boravak u N.Sarajevu da bi se domogla fotelje, a šta su uradili Bogiću Bogičeviću kod imenovanja za gradonačelnika svaki Sarajlija zna. Blaženi osmjeh a lopovska politika u borbi za vlast = TROJKA!
Ne kontam kako je bk kandidat sdpa kada je izbačena iz članstva zbog neplaćanja članarine?!
Karic bi imala vise sanse u Donjim Zabarima nego u Novom Sarajevu poslije sunovrata trojke na svim poljima
Ne kontam kako je bk kandidat sdpa kada je izbačena iz članstva zbog neplaćanja članarine?!
Nema veze za koga glasate. Sve će biti isto. Potrebno je mjenjati sistem, uređenje države pa onda birati mlade kadrove koji još nisu naučili ovaj sistem lopovluka, nerada, manipulacije i nezakonitih radnji
Benjamina nije dorasla poziciji,ona je više nekako strina,tetka,amidzinica
Ne kontam kako je bk kandidat sdpa kada je izbačena iz članstva zbog neplaćanja članarine?!
Kad ih vidite odma znate sto nam je ovako i nikad nece biti bolje.
Moj glas za Snezanu Ruzicic.
Ja bih dozvolio samo onima sa koeficijentom inteligencije iznad 100 da se mogu kandidovati na funkcije i da mogu glasati!
dOOctor i neki29,necu da trosim vrijeme svoje,jer ako nebude meni i ovakvim ko ja nista bolje,a ima nas 70% takvih,vece penzije,plate,boracki dodatak,meni je svejedno ko pobjedi,kome namjeste,nama je svejedno je li sda,sdp,nip,sbih,ovi,oni,oni samo dobijaju i njihove porodice niko vise,a svi su postali odv.atni.
ako Bog da da SDA pomete
Nexus ni izaci ovi samo sebe gledaju
Iva RaGUZ
Zbog krajine i spaljenih sela...
James Bond 007 trebe, spremne za dugu cijev.
Da je sreće i da imamo građansku državu, odlučivalo bi se pri davanju glasa nekome na osnovu stručnosti i znanja, a ne ni prema stranačkoj pripadnosti niti bilo kojoj drugoj. Vodeći se "rodnom ravnopravnosti" je slično kao "zastupljenost konstitutivnih naroda": trpe građani, jer se niti predlažu niti biraju sposobni
Auuu sarajevo lose skrooz