Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TRAZILI STE VLAST, REKLI STE DA MOZETE BOLJE, HAJDE SAD DA VAS VIDIMO SA ZRAKOM DOK RAK NA PLUCIMA NISMO DOBILI , INACE I VAMA JE MAHANJE NA IZBORIMA 2022
@gooUser1607504901 dok nismo? Pa svake godine se otkrije oko 30 novih slučajeva karcinoma pluća kod nepušača u KS, a o pušačima da ne govorimo, al' hajd oni imaju nekokiko decenija pušačkog staža
Prijatelju pametan zivi gdje mu je dobro, a budala gdje se rodila. Ostavi mini Cernobil, radioaktivnost, smog, losa infrastruktura, niske plate i da ne nabrajamo. Dodji u EU. Zivot ne mora da bude patnja. Topli sellam iz zracne banje, Brna ❤❤❤🇨🇿 Jutros je index iznosio 48 ❤ Hvala ti CZ sto mislis na nase zdravlje.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Nadam senda ovi stari odlaze zauvijek. Nikada gore vlade u gora vremena.
Meni je drago što je bula pobjedila
@akuzativ SDA je stranka SILNIKA i nesposobnih diletanata! Ovi su bili u SDA, pa je napustili. Vidjet ćemo kakvi će biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tri nastavnika fizičkog u vladi KS, samo jedan inženjer i to niđe veze. Pa Kapidžiću ne mogu cipela očistiti. Koja sramota, posebno kandidati NiP-a. I onda se čudimo zašto omadina neće da studira tehničke fakultete. A što bi, bolje pravo, menadžment, javnu upravu a naročito FASTO. To je perspektiva, kakva elektrotehnika i klinac. Što se mene tiće stvari postaju jasnije.
Sve mi je jasno, ali kompetencije za MINISTRA FINANSIJA... halooo ?
@Tersalka Odnosno, privrede .)) Biti mlad i ambiciozan ipak nije dovoljno... mladi i ambiciozni se postave za asistenta nekom strucnom, pa se profiliraju uz rad, Marketnig, NGO, DIF - i sad mi recite da ce raditi neovisno i strucno?
Katastrofa, blago rečeno. Od toliko sposobnih ljudi koji hodaju Sarajevom našto spadosmo. Čuj Avdić, kakve čovjek ima veze s kulturom.
PRAWO JE NAJWECA UBLEHA NA UNIWERZI, TO STUDIRAJU MALOUMNICI KOJI NECE KRAMPE I LOPATE xaxaxo hebo te owaj sustaw, powraca mi se
PRD, PRD, PRD, swe satro nekI prawnici na baterije, isto ko i one sda budale! xaxaxo pa je li owdjw iko ista napiso il ste samo studirali hebeno prawo? NIKO NECE KRAMPE I LOPATE
Kritičan ministar prostornog uređenja. Čovjek je mašinski inžinjer, nije arhitekta. Radio u Graničnoj policiji. Kakav on smisao za estetiku ovog grada ima??? Jadan vam je prijedlog. Za njega je Faruk Kapidžić - JOSIP BROZ TITO!!! Gospodin Kapidžić je bio pravi čovjek na pravom mjestu, a vi ste obični dilaveri sa ovakvim izborom. Bruka nove Vlade.
Sve je ovdje poprilicno normalno ali prezime ministra Saobracaja!
Ko je ovom Steti napisao CV kad vise od pola nije tacno
Kod nas bolje DIF zavrsiti nego Sorbonu
Neki od predloženih ministara, u međuvremenu , do izbora, vjerovatno će se krzmati, krstiti i postati Srbi i Hrvati? Nema veze ako je osunečen!
Ovi iz NiP-a svi profesori tjelesnog
sta je ovo vlada ko nema dif magarac svi imaju dif u ministarstvu
Koliko je DIFovaca ???
Sve super, ali ovaj DIF-ovac je teska fula i ozbiljan minus!!! Kao da u ovoj drzavi nema vrhunskih Ekonomista pa morate DIF-ovca na ovakvu funciju staviti!!! Eeeee ministarstvo PRIVREDE!!! Pa vise ima rezona da fizicara nekog stavite, makar zna sa brojevima!!! Ovo je lose u najmanju ruku za reprezentaciju, a da ne govorim o ostal stvarima!!!
Ovim potezom bez obzira sta urade ja ne glasam za njih vise. U tako vazno ministarstvo ubaciti osobu koja je upropastila Imtec i od koje se Imtec javno distanciro ocaj
ova je vlada prava, tipična ubleha islamističkog, multiarapskog-kulti sarajvoislamabada.