Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kao Bosnjak,mogu samo reci svaka cast gospodine Schmidt
A presuda Sejdić-Finci kako kome odgovara?
Presuda Sejdić -Finci i Azra Zornić šta je sa tim presudama?Neće da priznaju vlastitu grešku koju su u Dejtonu napravili a nakon kojeg su uslijedile navedene presude koje to potvrđuju.Dejton i izborni zakon su nam krojili neprijatelji BIH SDA,HDZ,SDS i njihove vođe koje su priželjkivale podjelu BIH koju su osujetili BIH patrioti multikulturni sastav AR BIH i to nam i danas pravi problem.
A presude Sejdic, Finci, to nista?
Sa ili bez izmjena IZ cijene goriva će rasti i dalje. Ili Ćović misli da će Hrvati manje plaćati? ;-)
Ma metni ga Schmit kud puklo da puklo
Hrvatići misle da će im Schmidt dati na pladnju njihove željice.Niste sposobni sami da se izborite za svoje nakaradne ideje, pa će vam kao Švabo to završiti.Bit će opet hladan tuš.
Kako glupa sorta obitava na ovim područjima, to je za svako čuđenje... Presude Ustavnog suda su je iste osobe jedan dan 'odlične, državotvorne, zasnovane na zakonu i logici ', a sutra kad ista institucija donese odluku u drugom predmetu, tada je 'politički sud, neprijatelja države, jednoga naroda itd'. Bože sačuvaj, imali li igdje nerealniijih ljudi?!
A da nametnes elektronsko glasanje?
Koji je god pravac mora voditi samo jednom cilju. Jedan glas jedan covjek. To je i EU svojim aktima za BiH donijela. To je preduslov da se zivi i miru i slozi
Naravno,to nalažu i presude iz Strazbura sve ostalo vodi u anarhiju i sukobe.
Dobar je Schmidt, buba sva tri plemena kako hoce.
Nama lik donosi zakon da bi mi mogli glasati a on to sutra moze promijeniti uzas
Ne obmanjujte narod!
Nebuloze! Ne vrši se nikakvo NAMETANJE!
Da su katolici i pravoslavci iz BiH normalni, ne bi bilo sporno da Hercegovina bira svog člana predsjedništva. Međutim, kad ti imaš narod koji više voli susjedne zemlje od svoje, onda je to problem. Zato niti jedno drugo rješenje, osim građanskog nije dobro za BiH, pa neka preglasa najbrojniji narod. Tako je i u Srbiji , Hrvatskoj, Njemačkoj itd. Nemojte reći da su I svi bosnjaci iz Sandzaka za Vučica, ali im je brojniji narod nametnuo
De ti nas Schmidt -protektore zaposli sve u Njemačku pa se nećemo svađat.
Istina je da sva tri naroda i ostali trebaju svoju drzavu tako i da dozivljavaju. Ocigledno to do sada nije bio slucaj. Hajde da vidimo mozgove nakon 30 godina, kakve to ideje i kakva rijesenja imaju. Treba sacekati i razmisliti, ali je sigurno da nece svi biti zadovoljni svime. Svi moraju malo da popuste i da se konacno dogovore. Tuga je da u politici nemamo mnogo cestitih ljudi, vecina isprofanisanih kriminalaca i nacionalista ...ali eto da vidimo.