Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel vam sad jasno koja je podvala Stojanovic, ko da mu je Dodo mentor.
Jel vam sad jasno da su tek sad Trojkini menadzmenti u Elektroprivredi i BH Telecomu. Ko je kriv za gubitak 100 miliona, pa zna se, menadzment Fadila Novalica. Brze bolje da se napravi nered i da okrive trojku.
Stojanovic je od danas za mene prekrizen covjek. Isto kao Mijatovic, sve trojaneri.
Radite šta hoćete ali nećete dokle hoćete, prvo Oktobar 24. a onda Oktobar 26.
Dr Zlatan Begić: "SDP i trojkaši, pod palicom ambasada, te Čovića i Dodika, upravo prave veliku Srbiju i veliku Hrvatsku na teritoriju cijele Bosne i Hercegovine. U tome prednjače islamofobi sa 0% mozga, ali i ostatak daje svoj doprinos pristajući da bude dio tih struktura. Svanulo?".
Dr Zlatan Begić: "SDP i trojkaši, pod palicom ambasada, te Čovića i Dodika, upravo prave veliku Srbiju i veliku Hrvatsku na teritoriju cijele Bosne i Hercegovine. U tome prednjače islamofobi sa 0% mozga, ali i ostatak daje svoj doprinos pristajući da bude dio tih struktura. Svanulo?".
Poslije Debakla u Oktobru na izborima, ruši se ova nemetnuta vlada kao kula od karata.
radil se sta
Bošnjaci postadoše manjina.
To je vama najbitnije.
NAROD KOGA JE PREKO 50% DOBIO 20% POZICIJA, AFERIM NJIVAAAA!!!
Sad je jasno na šta je Trojka dotjerala Bošnjake . Edin Predsjednik , ostalo 5 Čovićevi ljudi . Možel gore
Nova kadrovska rjesenja, tocilo senaid, saradnik iz bbi banke postao sekretar bh telecoma di leee jaaa
Ovi ce se 4 godine baviti kadrovima. Prosle dvije godine od Opcih izbora.
Od sad pa zauvijek SDA kakva je god moja je, naša je. Piše zakleti ljevičar i liberalni socijal demokrata. Nema smisla, ostadosmo bez države. A koliko nas je dalo živote i zdravlje za nju. Sram vas bilo Trojanci trebali ste reći da ste nesposobni da vas ne biramo. A jeste i te kako.
Druga dva naroda ne bi nikad nasjela na ovakve ublehe kakva su Trojkasi.To jedino kod nas prolazi na zalost.HDZ cak i nema apsolutno nikakvu opoziciju,samo par stranaka satelita kako bi stvorili neki privid demokratije,a zapravo sve njihovi ljudi.Ali zato kod nas 1000 stranaka i pravaca.
To im je max.
Igor Stojanovic je izglasao ovu Vladu sa Bradarom i Šmitom krstijanom. Pitate li se i sad zbog čega? To je onaj isti što se slučajno zatekao i uslikao onog Hasana Ganibegovica (sefa kabineta Fadila Novalica) u razgovoru sa advokatima. I od tada počinje hapsenja nepodobnih, i nametanje podobnih. Otvorimo oči!!!
Najvažnije je da je Vojin premijer, u stvari dopremijer, u stvari ne zna ni Nermin jel se više pita Vojin iz "prijateljske" Rs
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
Tvoju i sve i jedno hrvatsko dijete
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e moja B komponento poklopila vas H komponenta sve ste prodali Nikac sve podijeli za licni interes