Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Identicno napraviti za gradjane EU koji ulaze u BiH! Naravno da ne moze, sanjam, manjine povlastene ce blokirati!
To bi bilo super, medjutim nasi politicari su bezmudi jadnici koji ne bi imali hrabrosti to uraditi
Pa koja je potreba gradjana EU izuzev pogranicnih dijelova HR da uopce dolaze u BiH ?
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Trojka: Evropske integracije Realnost: Država trećeg svijeta za evropu
Cuj trojka...Nista, hajde onda da zazmirimo na cinjenicu da je ovdje jedna te ista stranka vodila državu jos od prije rata... i da zazmirimo na podatke koji ukazuju da su i EU i SAD ovdje navodile korupciju kao problem broj 1... ko li nas do tog nivoa dovede...
"Kako su naglasili u IDEEA-i, od putnika će se na granici zahtijevati da dostave biometrijske podatke, kao što su otisci prstiju i fotografija lica.". Provjerite vi ovo dobro. Kao da smo svi neki kriminalci i stoka kojima će druga država uzimati ove podatke. Što je najgore na službenoj stranici EITAS nisam nigdje našao eksplicitno navedeno da će uzimati i ove podatke. Možete misliti što će Amerikance i Britance slikati i uzimati im otiske.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Propadose svi projekti EU zadnjih 20 godina ovim omalovazavanjem gradjana BiH. Stvaraju mrzitelje EU, mozda im je to i cilj.
To je ta politika sirenja EU vrijednosti, kao i ranije kaznjavanje vizama do 2010, te. Mladost nam u kavezu prosla. Iako okrenut zapadnim vrijwdnostima sve vise mislim da se treba ocigledno otvoriti pewma Kini i Rusiji
A i Bih je stvarno šup.. svijeta. Čekat ćemo na granici još duže. Kolone će se povećati za duplo.
Ove nove mjere imaju za cilj otežati kriminalcima ili teroristima ulazak u EU s lažnim pasošima. a ispastaju obicni ljudi, a kriminalci svakako nadju nove nacine
Sta je sa nama koji imamo boravak u EU? Hoce li nama to trebati ili ne?
Gomila govora mržnje a.i spava standby mode.
Zato glasujte za trezoraševu stranku i brže čete otić u EU,neće vam ni trebat da se patite sa dokumentima
Ma treba nam zabraniti da idemo bilo gdje
Sudeći po trenutnim dešavanjima u svijetu,to neće ni trebati. Rusi su pješke krenuli)))))))))))))))))) Oni imaju Google mapu u glavi,ostala Im od 1945.
Vi ne poznajete pojam TRECE ZEMLJE. To nije samo BIH nego i Švicarska, Brazil, Kina..tako zovemo sve zemlje koje nisu u EU
ne odnosi se na Švicarsku, jer se radi o zemljama EU i zemljama Shengenske zone, a Švicarska je u Shengenu
Izuzetak je samo za Schengen ali inače mi zovemo Švicarsku treća zemlja
Osim plaćanja takse, nisam ništa skontao. Kako ću im ja dostaviti otiske prsta? Članak je baš ono zbrda-zdola, ništa nisam saznao, samo sam se nasekirao.
Kod nas mogu svi ulaziti sa Ličnim kartama I Shengen vizama koje su izdate u desetim zemljama. Nema dalje)))) Jos jedan dokaz da treba tražiti Alternativu EU.
Zato je kriva BIH. Nitko ne brani da se isto uvede ali onda neće niko dolaziti
Koju alternativu? Azijska unija ili afrička?
Sve to služi za još veću kontrolu naroda.
Ja i ? Plati 14 markica i udi u EU. A imas za cigare i kladionicu, za pivkaru? 95% pasosa je cipovano i pecacenje nije potrebno. Ovi samo kukat znaju po komentarima, a izbori? za koga glasate profesori i profesorice!?