Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oklopnim vozilom prelaziti preko auta koji divljaju i jurcaju svaku noc za kaznu
Izrael se zahvaljuje za 30 miliona KM. Znacajna donacija za uvodjenje "demokratije" u ostatak Palestine
Nisu ovo vozila napravljena za to. Ovo su vozila za razbijanje demonstracija. Vidiš da nema bilo kakvu zaštitu od mina i projektila zemlja-zemlja i vazduh-zemlja? Umesto mitraljeza na kupoli dolazi puška za ispaljivanje suzavaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Slabo bi im ovo pomoglo kad krene 50.000 / 100.000 ljudi. Ovo su vozila za razbijanje demonstracija. Ovo na vrhu kupole su nosaci za ispaljivanje suzavca. Znaci idu poskupljenja ili neke druge aktivnosti koje ce uzburkati mase.
Ne lupaj gluposti, ovo je oklopni transporter koji je namjenjen najprije za vojsku i koristi se na prvim linijama u Ukrajini, a ne za demonstracije. Nisu nosači za suzavce, već za montiranje dimne zavjese.
Idu teorije zavjere i informacije ciji je izvor bujna mašta komentatora...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cime se oni hvale,kupili tri vozila sa smrkovima za razbijanje demonstracija
anti penzionerska vozila.
Vidila juče žaba kako se konji potkivaju na Batajnici pa i ona danas digla nogicu
Dzaba kad mile ima despota sa ikonografijom, sv savom i guslama u slusalicama operatera istog
Kome se prijeti ovom vozilima? Hrvatima ili Srbimam?
Ovo za sitnu raju, koja nejma da plati struju ili vodu, da im ruši kuće.
NAZALOST, TA VOZILA NAS NECE SACUVATI OD ONIH LIKOVA JUCER KOJI SU ISPALJIVALI RAFALE IZ AUTA, i nigdje. ijesti, jesu identificirani i pohapseni, svuda su kamere, i gomila ocevidaca ....
vlast i neposlusnici su imali juce okrsaj
kakva im je svrha pitam zbog komisije,sad Ce na parking i daj Boze da ih iko vidi na ulici a tolike pare date dok policija 10 god nije dobila obuće
Čemu SLUZE, PREDIZBORNOJ kampanji Trojake iz Konjica i Bakinica...Ne vrijeđajte nam inteligenciju!!
kifla trk na piljine
Zasto?
Provjerite dobro ima li kakvih zamkica koje se aktiviraju na daljinski! Podrzavam nabavku, narod sve ludji i bahatiji ne postuje se niko i nista!
E moji Jugosloveni. TITO oto isto imao prije 40 godina.
Dok vi demostrirate nova vozila, kriminalci se slobodno obračunavaju i pucaju jedni na druge na ulicama našeg grada!
Haha dva Izraelca iz Ukrajine napravila biznis sa ovim oklopnim vozilima, jedan je Zelenski, drugi je vlasnik ove firme. Vlasnik optužen za milionsku korupciju za nabavku za Ukrajinu. Ko drugi da im se pridruži u biznisu, nego Europski prvak u korupciji BiH!
Čemu služe?