Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova nacaljena sa mobitelom u ruci baš mnogo obećava.................................
Ali dobra je
Benjamina Karic doktor pravnih nauka u Travniku. Ovo nema na kugli zemaljskoj. Zena koja nije mogla zavrsiti ni Filozofski fakultet, vec je prepisivala na bubicu, gdje je uhvacena i osudjena. Doktor pravnih nauka u Travniku vam je isto kao trogodisnji zanat. Mislim ovaj zanat je casniji i posteniji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najbolja SDAovka
Benjamina Karic osudjena prepisivacia na fakultetu, doktor pravnih nauka iz Travnika, bivsi gradonacelnik Skaka kupio diplomu u Travniku, Irfan Cengic student PIM-a, Adnan Steta kupio diplomu na Sokocu, Vojin Mijatovic kupio diplomu na Megatrendu, Sebija Zivkovic lazni doktor nauka, lazni profesor, Bakir Zivkovic dvojkas iz srednje skole zavrsio arhitekturu, nemoguce, Dino Konakovic elektricar sa kupljenom diplomom DIF-a. Ima li u ovoj zemlji barem jedan covjek koji je posteno zavrsio skolu
Sve gradonacelnice je klix popratio fotografijama i to neke i sa dvjema fotografijama a samo MiluPetković i Benjaminu Karic niti sa jednom fotografijom. Toliko o pristrasnosti i objektivnosti 'nezavisnog' portala klix.
Koja taktika, zene su poslusne. Nikad od njih nijedna nece pomislit drugacije od sefa...
Za njima aču hoteli i moteli i stan na dan.
Čestitam im ali ruku na srce one kada bi bile oslobođene svojih stranaka uradile bi dosta posla. Neke bi uzele stanove ispod cijene ali i to valjda ide u rok službe
meni je ova prva naj... da ne kazem
Kad Benjamina zasuce rukave i počne razvijati jufke, praviti pilav i tarhanu u općini jerbo pokazala se u dijeljenju tradicionalnih kolača i ćevapa i zbog toga je moj glas dobila.
Jerbo?
Iva je beton
Jako mi je drago da svijet napreduje kad vidim da su zene prihvacene na pozicije 'moci' odakle su uglavnom muskarci vodili 'nasu' politiku. Svi znamo kako se osjecamo zbog 'muskaraca' koji su vodili politiku i to 'nasu'. Nazalost, vjerujem da je vecina ovih zena ogranicena da izade iz ogranicenja nasih i ustaljenih nacina razmisljanja i lokalnih politika koje ih usmjerava radije na kratkovidnost nego hrabar iskorak u prave izmjene za lijep zivot za sve.
Smiljka na sta licis zeno ko te glasao Petar Malinovic iz SNSD je za tebe drzavnik ali neka narod ti nije trebao dfati glass
Ko je Benjaminu poznavao ni bubice za prepisivanje mu nece biti strane.
Duga kosa, kratka pamet, stara je poslovica..
Kako detaljan opis Benjamine, a Ernu u 2 recenice. Erna Merdic Smailhodzic je magistrirala ekonomiju u Becu i sa 32 godine ima svoju firmu koja uposljava preko 50 osoba, majka dvoje djece.
Materijalizam je dio uspjeha i onaj ko uspije za sebe ne mora znacit da zeli isto za svoj narod i uz to ako se isti covijek koji je uspjesan u privatnom zivotu odluci da iskoristi za svoj interes drzavne resurse stvorit ce u nasoj drzavi stanje koje danas svi ne-volimo. Kad gledas u covijekov karakter gledas koliko i kakvo mu je srce-odakle upravlja svoj zivot, dok imas mnogo materijalno-uspjesnih ljudi koji su neeticki dosli do materijalnih bogatstava sto imaju.
hotline
Ja bi Snjezanu
Naša Erna esdeaovka baš lijepa
Iva najljepsa