Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tacno je da je Mandic neradnik, ali ovi iz NIPa hoce da uzmu pare od gradjevinske mafije, hoce zgrade po parkinzima i zelenim povrsinama. Oni su gladni para jer znaju da nemaju puno vremena prije novih izbora kada ce biti pometeni
Pitanje... od kog pometeni... Naša stranka? SDP ili SDA? Izbor je fantastičan
Necu komentarisati ovu situaciju oko Mandica, nisam upucen u njegov rad, ali ne mogu a da se ne osvrnem na Memu Haljevca i cinjenicu da je neko svoj glas dao upravo njemu.
Memo otiso na sluzbeni put placeni.Hahahahahaahah.To memis majstore iluzije i hokus pokus preparandus.Bit ce sta jelde memis?
pa neki nece doci na sijednicu al zato ce na racun leci lova i to ne mala
Radončiću oglasi se u vezi Meme Haljevca,kažu da su mu nešto obecali dati,vidjet cemo a vi ste njemu dali hljeb u ruke, a on vam ovako vrača i sramoti SBB, morate se ne ograditi od njega i njegovih poteza jer on smatra opštinu kao igraonu a ne kao javnu instituciju a zašto, jer su mu važniji klipovi na You tube sa Kristijanom Golubovicem i Mirzo Haticem nego sopstveni narod i Opština.
Zašto se šuti da US ambasada vrši pritisak na političare da se zaustavi opoziv ovoga neradnika?
Vec dogovreno,Memo uzeo pare da me dode
Gdje je jadno sudstvo da ispita ovaj slucaj, jer svi znaju da nastavnik fizickog Konakovic kupuje papke, dijeli kapom i sakom.
Naziru li se to opet 'papci'?
Samo smjena pa nek se alkoholizira na svoj račun.
Klosar nije ni dosao na sjednicu, mrsko mu da sjedi, Mandicuuu neradnice
Memo covjek te isponizavao na svom fejsbuku ti mu odgovorio i sad neces doci da glasas za opoziv e bruko a fol raja ovo ono
Umrli SBB se pita zamisli , tj njegovi vijecnici
Dzozo ce ustoliciti SDA na svim nivoima.Cestitam Dzozo.Samo prezime ti otkriva stranacki identitet.
Jel ono Kemo govorio ako moje dijete ide na listu ja neću i ako će moje dijete zarađivati novac u javnom sektoru ja neću? Sta je sad Kemo obojica na budzetu, a kolko cujem referendum bi mogao gradjane kostati i do pola miliona maraka?
Nek nacelnik donese finansijske izvjestaje za projekte koje je radio u opcini. Npr. Festina Lente sprdacina
PONOVO CIJELA FGR BOLUMENTA NA NOGAMA DA BI SPASILA "VOJNIKA" SRBINA. SJETIMO SE KAKO JE NIKŠIĆ ODMAH PO IZBIJANJU AFERE "MANDIĆ" DAO PROGLAS "DA JE MANDIĆ JEDAN OD NAJBOLJIH NAČELNIKA" I DA DO SMJENE NE SMIJE DOĆI. ZAŠTO JE TO NIKŠIĆ IZREKAO U HIPU (IAKO UOPĆE NIJE UPOZNAT SA MERITUMOM STVARI) I IAKO JE RIJEČ O DRUGOJ STRANCI? ZATO ŠTO MU ZA VRATOM PUŠU SRPSKO 3M IZ SDP-a, TE JE NA OVAJ NAČIN NIKŠIĆ IZRAZIO LOJALNOST SRPSKOM LOBIJU KOJI GA DRŽI NA ČELU SDP.