Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borjana se opustila bez kontole pa se u$.ral a.
Ako mi Bošnjaci nismo u stanju ovo spriječiti nismo ni zaslužili države. Ovo je minimum minimuma
Jajane moj Palestina je u ratu podržavala Miloševića i opet bi da ima stabilnost
Pa kako se ameri i eu. uvlace u g...cu cifutima,tako se valja i ujkanima uvlaciti.
Pisite Konakovicu, on inace ima cvrst stav i ljubav prema svojima. Toliko da je odao pocast stradalima u Beogradu dok je zaobisao uradit isto za dijecu Sarajeva. On je inace predstavnik Hrvata u BiH, znate.
Samo pratiti Hrvatsku, koja mora pratiti EU... Kada fasisti iz HDZ-a i SNSD-a nemaju nista da ponude svijetu, onda im pocnu obecavati da ce im BIH dati zadnjice. Eto vas tamo iz HDZ-a i SNSD-a (otprilike iste stvari je Dodik obecavao Libermanu) dajte svoje zadnjice, pustite ostalih 65% zemlje na miru. Cuj ti ove Kristo, nezna na kojoj se planeti nalazi Izrael, ali eto ona bi nesto otvarala. Kako postoje takvi ljudi koje nista nije sramota?
Sve uz Blagoslov izdajnika iz Trojke
treba izrael podsjetitina shtovatelje jasenovackih tekovina a ocito da nemamo covjeka koji slovca zna na engleskom da to i napise
stashalji se Uskrchili bas su poceli lijevo desno da rade na unistenju drzave BIH
pa kako Dodik ovamo podrzaje Rusiju da se nezakonito širi na teritorij Ukrajine tako Čović ovamo podrzaje Izrael da se nezakonito širi na teritoriji Palestine .. govno govno šta drugo reći
Sve monoteističke religije su nastale u Aziji. Najstarije crkve su u Siriji. Evropa je to samo prihvatila u jednom momentu i počela svojatati. Neko je nekad poslao vojske da "'oslobode' Svetu zemlju....
Etiopija ima najstarije crkve ako govorimo u kontekstu originalnosti nasljeđa kroz Stari Zavjet. Čak jedino Etiopska crkva ima Book of Enoch u svojoj Bibliji. Patrijarha Enocha u kojoj se spominju mnogi drugi detalji. Nije slučajno da se Islam prvo obratio pomoći od Abisinije (Etiopije), i dobio je.
Treba biti u Jerusalemu. Jerusalem je mjesto odakle je Bog započeo stvaranje svijeta i Univerzuma. Privilegija je imati parče zemlje u Svetoj Zemlji.
Očekujem od članova Predsjedništva Komšića i Bećirovića da izjave da se to nikad neće desiti, osim u slučaju da to bude ambasada BiH u Palestini!
Palestinska uprava uputila je pozivnicu Slobodanu Miloševiću u decembru 1999. godine, da se pridruži proslavi Božića u Betlehemu. Kako je on bio optužen za ratne zločine od strane Haškog tribunala, izraelske vlasti su odbacile mogućnost da se Milošević pojavi u Betlehemu. "Ako pristane da se pojavi ovdje, bit će uhapšen. Mislim da bi to bilo slučaj u većini zemalja svijeta”, saopćio je tada Aviv Širon, portparol MVP Izraela.
Da ne budem pogresno shvaćen - i dalje ne smatram da bi ovo trebalo uraditi - ali to pokazuje gdje smo mi, a gdje oni...
Da, i oni su odbacili ideju da pozovu Milosevica na proslavu Bozica. Zao mi je naroda Palestine, kao i svakog drugog ko pati, ali kad su u pitanju njihove vlasti zivo me zasvrbi.
Da, i oni su odbacili ideju da pozovu Milosevica na proslavu Bozica. Zao mi je naroda Palestine, kao i svakog drugog ko pati, ali kad su u pitanju njihove vlasti zivo me zasvrbi.