Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi Zelim vam sve najbolje u narednoj 2021. g! Da se zaposle oni koji su bez posla,kupe stan oni koji ga nemaju,osnuju porodicu oni koji to nisu,nadu bolji posao oni koji ga trze i da se ako bogda maske prestanu NOSIT..
bezveze
Uistinu, slika govori više od hiljadu riječi.
Bulevar, ti su dusevni bolesnik okruzen drustvom koje truhne od mrznje prema drugom i drugacijem, ta mentalno zaostala okolina u kojoj si dojen fasizmom i kompleksom nebeskog naroda ce te kostati dozivotno, jedini izduvni ventil ti je klix, bijednice.
Sretna nova svima, ko god i gdje god bili. Da nam donese rahatluka, pozitivnih promjena, dobrog zdravlja, malo vise srece, malo vise pameti. Sto bi rek'o moj drug Dzemo, "Sto ja tebi zelim nek' i meni Bog da." Iskrenije od toga nema. Sve najbolje!
da mi je neko prico ne bih mu vjerovo.....u kosti mi se vise uvuklo i covid i sve, doduse i bukvalno je bio al et
Svako dobro svima ( čak i bulevaru)...
Pola ovih maski i rukavica je zavrsilo u BiH prirodi .Balkanci su stoka
Što bi rekao Zaim Muzaferija: "U j e b o joj mater"🙃
Jel me neko faking fura da su gey paradu stavili
Da se aBd završi ova pandemija 🙏
Da se više nikad ne ponovi ovaj pakao od 2020! 🙏 Sretna nova godina svima. 👊
Svi žele zaboraviti, samo novinari sa Klixa podsjecaju🙄
i ova godina ce imati svoju pandemiju !
I sretna Vam nova godina bez pandemije