Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Washintonski sporazumu je prekucan Dejtonski I ne postoji vise. Kamberovicu Zasto se vracas na taj Katastrofalni sporazumu za BiH gdje su Hrvati I Bosnjaci dobili status Nacije za razliku od Dejtonskog gdje nemaju exluzivitet Nacije. I u tu svrhu treba uskladiti ustav Federacije sa ustavom BiH.
Jeste ti je bio nastavak izdaje Republike od strane SDA!
Hajte ba u penziju! Pustite mlade da unesu novu energiju i ideje.
30 godina poslije ja saznam da je FBiH nastala '94-e. 30 godina sam mislio, ili barem 25 od kako sam svjestan cinjenice da postoji neka federacija i republika kao entiteti drzave koja nije ni federacija ni republika 😵‍💫, da je Federacija nastala u Daytonu. Zasto nisam ranije? Jel gurnuto pod tepih? Sad se kao...
Ne dolazim sebi , 😵‍💫 Jesu li "ovi" od juče ili ja ?
Formiranje FBiH , ????? Ovi nas pripremaju na neke odluke , bez našeg pristanka ! RBiH , bila i ostala !!!!!!!
Nebi me ni čudilo ! Gledajući Bakira kako djeli Bosnu , valjda genetski !? Ustajte Sestre i Braćo bosanska u odbranu naše Domovine RBiH ❤️🇧🇦❤️
Emotivne (a i pr@zne, besk0.isne, na.vne i g1.pe) izjave i k1etve ba1ì.á na komentarima klixa su direktno odgovorni za gubitak podrske Izr.ela rezoluciji o 6en.cìdu. Srp.ke sluzbe su obilato slale depese Izr@elu poruke ba1.ÿa s klixa koji pozivaju na hol0ʻ.áust, H1ť.era, klicu te*oŕ.stima H@m.șa, ant1je.rejṣ.vo i drugi debì1.zàm. Uvodjenje ovog A1-ja sa politickim definicijama je zakasnio potez, ali bolje ikad nego nikad. Nacija koja politiku ne igra mudro i ne zasluzuje drzavu.