Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvecu ce korist imati drzava BiH....
Vama je ovo paradoks samo jer smatrate Komsica SDAovcem, a vjerovatno kako kaze gazda Osmorke Covic i “bosnjackim clanom predsjednistva”. Covjek je ocigledno neutralan i objektivan u svemu ovome niti je uz SDA. Ali boli osmase sto je rekao da ne vjeruje u njihov projekat i da ce se raspast, sto je istina. Pa zamalo se pobili oko funkcija, a nije ni formirana vlast.
kakva je korist za državu? To što potvrdjuje da nije suverena nego ima šmita guvernera? E moji SDA botovi da vam je malo mozga posuditi gdje
I to je jedan dokaz da Komsic radi za drzavu ne gleda samo sebe!
⚜️
Imala bi Osmorka korist kada se radi o predlaganju potpredsjednika iz reda bosnjackog naroda, ali onda bi osmorka (kad vec pricaju o multi-kulti projektu) mogla i trebala predloziti i iz reda hrvatskog naroda pa izbaciti HDZ. Ali ne, bitno je sklonuti SDA po naredbi Zg i Bg a onda cemo vidjeti sta ce biti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ustavni sud će ispuniti želju Džaferovića i Komšića, tako da će osmorka moći izbaciti koaliciju zla sdfa iz svih struktura vlasti. Kakav autogol mafijaške koalicije SDFA. Svi će biti zadovoljni i Džaferović i Komšić i Osmorka. Sretno.
Smidta treba u zatvor zbog ovoga. Lik je uveo 32 nova političara na državnu sisu, i to koji imaju platu minimalno 3.5 milje što je za jedan mandat 5 376 000 KM. Baš smo morali biti ludi da ovo dozvolimo, ali toliko smo pasivni da nas he bu u zdrav mozak koliko hoće, a mi ništa. Lp
Ma sta zna Sejdina pijana glava. Treba jednostavno traziti da se sve nelegalno nametnute odluke VP stave van snage i vratiti se na izvorni Dejtonski i Vasingtonski sporazum i zavrsiti ovu trakavicu.
Ljiljan je oduvijek bio igrač HDZ a
Žabac ga žabi na lokvanju zabi
Jesu se bili SDA ovci upalili da su nezaobilazni. Sad fino dovidjenja. I saljite onog majmuna zahiragica da gostuje na emisijama
Je li vrijeme za cijepanje?
Manje mi briši post ove...
Ustav je ustav, kako se odluci tako ce da bude. Kome godi godi, kome ne ne. Drzava dolazi prva.
Podržavam Komšićevu tužbu.Dom naroda Federacije po Daytonskom ustavu ima 25 izaslanika iz reda svakog konstitutivnog naroda,a ne 23,što je nametnuo Schmidt. Druga stvar: daytonski ustav ne poznaje klub "ostalih". Kad već mi Hrvati nismo tražili očitovanje baš da vidimo što će reć na ovu Komšićevu apelaciju? Zanima me i kako radi ustavni sud kad je BIH baš kao i Srbija izgubila "izvorni daytonski sporazum"? Iz čeg crpe odluke ustavni suci? Ili ga znaju na pamet?
Samo Ustav Republike BiH i sve zavrseno i potaman
DF SLJEDECE IZBORE SA SDA, ZAKUCAVAJU POTPUNO. STO SE TICE SDP, NS I NIP, NJIMA SE VEC MOZE DEAR BELOVED ... PRIPREMATI. VI STE JARANI IZ SDP, NS, NIP ZAVRSILI KARIJERE, VI NAKON SLJEDECIH IZBORA POSTOJATI NECETE. A ONDA CE TE SVI BITI POHAPSENI!
NISAM CITAO CLANAK, ALI CIM SU GA SCHMICHI UNDERCOVER DALI KRESICU ILI NEKOM DESETOM, MORA DA NE VALJA. JEDAN COVIK, JEDAN GLAS!
Ako Sud prihvati apelaciju alkosa( Komšića) znači li to da padaju u vodu sve dosadašnje odluke visokih predstavnika?
Možete svirati borbene, ali DF se pokazao kao najbolji od najgorih.
pa zar nije to dobro