Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da se moze zaustavit, samo porusis i ispostavis racun
haso pekusic pravi.. objavljeno vec... kcerka mu rekla sta hocete, moj babo hrani sirotinju.. samo ne znam jel sinu i njegovom momku pravi il kcerki
A Hurda ga stoji, fol Pekušić investitor, a sve naplati trostruko, a kvaliteta radova upitna !
Dovoljna je činjenica da nema fiskalnog računa. Bezvlašće na max. Oni ne priznaju državu čim mogu da stave Hr zastavu.
Kad kupuješ zemlju uz rijeku Bunu ili Bunicu dođu ti geometri i uđu u rijeku i postave trasirke (štapove) da ti izmjere parcelu, tako da praktično kupuješ rijeku. A onda ti inspektori kažu moraš ostaviti vodozaštitni pojas. Lopovluk neviđeni.
Mostar je urbanistička crna rupa. Ako ideš k'o čovjek ganjati papire, nikad... A ako ideš preko "čovjeka", sve gotovo za čas posla.
neskolovani osmica ima 3 kupljene diplome pa niko ne reaguje, zasto bi za nelegalnu gradnju
Zzggz
Dobro jutro Kolumbo... zato i imamo nefunkcionalnu državu s aspekta njenog političkog ustrojstva, korumpiranu vlast koju i međunarodni faktor toleriše jer izvlače novac iz države preko svojih banaka i firmi zahvaljujući našim glavonjama.
....jer da je ovo pravna država sa podjednakom primjenom prava na svakog građanina, ne bi bilo ni kriminala protiv države, građana i ekologije.
Gamadi koja ste s HDZom
Pa to je smisljena opstrukcija. Imas opcina i gradova koliko hoces bez gradjevinskog ispektora, kao nema kadra a ustvari to se radi namjerno da gradjevinska mafija moze nesmetano da radi i krade drzavu skupa sa opcinskim uhljebima... sve se to na kraju legalizuje tako da nije to nista novo.
Divlja granja nesta novo u BiH? A kako je Klix prezentovao clanak i tendeciozno svaki put o Mostaru pise kao da nisu iz grada sa naseljima Buca Potok, Kobilja Glava, Stup itd itd itd.
Nek se ne cude ako jedan jači zemljotres te nove lafo zgrade sravni kao kulu od karata
To je tako u cijeloj Federaciji, nije samo u Mostaru. Uz rijeke niču građevine kao gljive poslije kiše, i čak iznajmljuju uredno uz pomoć turističkih zajednica, a svi objekti bez nekog zakonitog dokumenta za gradnju.
Imaju nekakv pik na Mostar, ne znam zasto......
ima nešto što se zove miniranje.opomenut dva puta,treći put sledi ono najgore.
sve rusiti do zadnjeg objekta
Ko to gradi?