Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota je ovo zaista. Svaka njoj čast, ima veća damu nego ovaj maloumni konj što je došao nahuškan.
@Krok0dajl Pišeš gluposti, HDZ uopšte nije više u tako dobroj poziciji. Iduća vlada može i bez njih, primjenom ovog principa. Savjetujem ti da se ne baviš stvarima koje ne razumiješ.
DOLE KVISLINZI I IZDAJNICI, DOLEEEE, SJEME VAM SE ZATRLO IZDAJNIČKO NJIVA NIKŠIĆU, BAGRO KOJA KLEČI I PUŠI Q POGLAVNIKU UZP HNS-a, NI KOMPENZACIJSKU LISTU NIJE PROŠAO I PREMIJER, HA HA HA KERU KONJIČKI, DOLE AMBASADORI KOJI SU PODRŠKA UZP HNS_U, DOLE ŠMITLER UZP AMBASADOR,
A ovo je ona što je govorila na predizbornim skupovima da zasijalo sunce iznad Banovica kad majka Mevla rodila Mirsada Kukića,jao jao ko nam vodi državu,a još je bila jednom na N1 kod Emele u emisiji,ona je zaposlila svoju sestru u neku bolnicu,dom zdravlja,pa je Emela pita radi li vam sestra tu,a ona radi,pa ne radi pa okud ja to znam,ono kad čovjek laže pa ne zna šta ce od sebe,pa šuti nece da odgovori, ma cirkus od žene,njene stranke i ljudi oko nje.
Jel ovo ona što je sunce ogrijalo? :)
Sve su to kriminalci.Nove gradnje u Lukavcu sa Kukom i Elzinom se peru pare.Da znate sto ne znate.
Nju treba roknuti jer je to monstrum a ne zena vidi joj se na faci
Kako ga je samo iskulirala, sda govno smrdi mu iz usta a Elzina ni da trepne, samouvjereno ih posla u opoziciju i ode hrabro pored ovog smrde!
pogledajte orangutana sto urlice zeni u lice. ovakvi su kofol za gradjansku drzavu. vrati se majmune na drvo sa kojeg si pao ako ne znas kako se treba ponasati i kada se gubi.
"Nebo se naoblačilo, a zatim je sunce ogrijalo Banoviće i tada je Mevla rodila ", tri dana je gospoda ležala potrbuske i sta je smislila, ne procjenjivo
gledaj zvalja sto je sda zube iskesio
Inscenirani napad, sve inscenirano, laž da uzunovic prelazi u nes, laž da mu je neko nudio milione, dodikova priča o secesiji i reakcije AA, helezovi sastanci i poruke, sve laž i supljiranje
Tuka Izdajnička .
Ttrbalo ju je jebati onde na platou svakako je preko kreveta dosla do pozivije a ne znanjem
Debilana
A đe Džemo???
Ovo treba tretirati kao teroristicko napad, napad na drzavu! Uhapsit i najstroze kazniti! Kome vise kabadahije glumite po ulici!
Fizicki je jaca od pola parlamenta, sem toga, nju cuva Kukolon, bog cumura.