Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sistem nije zakazao nego je sistem kreiran od Vlasti da zakazan bude jer kako drugačije bi političari bili milioneri i vozili se helikopterom na račun naroda
Kosa mi se naježi kad pročitam Sistem je zakazao, ne može zakazati nešto što je sistemski uništavano, nije to Zakazao nego je to sastavni dio Sistema korupcije lopovluku koji je kreiran u zadnjih 30 godina
Sistem nije zakazao. Preduslov zakazivanja sistema je da sistem postoji. Ljudi su umorni od ovakvih vesti. Legneš u Jablanici u krevet sa ženom i brdo te odnese sa sve kućom kilometar dalje, otkopavaju vas 10 dana. Obučeš ujutro uniformu i odeš na posao - zovu ti ženu popodne da se dogovore oko organizovanja dženaze. Šta reći?
Ako je ovaj ekspert iz oblasti sigurnosti ja sam japanski car. Čovjek radio u Unimi, slučajem okolnosti došao na mjesto ministra MUP KS i danas sebe proglasi ekspertom. Pa i Ramo Isak će reći da je ekspert. To što su ti eksperti obavljali te dužnosti vidimo po stanju u kojem smo danas.
sistema nema, tako da nema šta zakazati
Ocito da ne treba potcijeniti ni "inteligenciju" policije, koje je nigdje drugo nego u policijskoj stanici uspio maloljetnik iznabadati. Ja se samo pitam je li bio burek razmotan na stolu i bilten od kladionice u trenutku desavanja?
Stanje nam je ovakvo jer se likovi poput Pećanca prozivaju ekspertima za sigurnost. Lik bio nekoliko mjeseci ministar MUP i samoproglasio se stručnjakom. Niđe veze, pravnik koji je radio u Uniđi i Skupštini grada, odjednom ekspert.
Ljudska gromada i legenda ,dok je bio ministar u MUP-u KS kazu da nikad nije bilo bolje
KUĆNI ODGOJ JE ZAKAZAO, pusti se sad palamuđenja
Jel ovaj Pecanac expert ili samozvani expert za sigurnost i cime potkrepljuje tu expertizu????
NARKO KARTEL NAM VODI DRŽAVU
TROJANERI POSTAVILI NEŠIĆA I ISAKA
E cuj njega a lik gdje je god sta dodakao i na kojoj god je poziciji bio tu trava nije rasla. Znaci po nekad sutjeti je bolje nego mlatit praznu slamu.
Sistem je zakazao kreiranjem dejtonskog sporazuma i ovakvog ustava.Priču "sistem je zakazao" pričamo 30 godina.
Ovoga će nažalost biti sve više! Zašto? Jer sistem radi protiv čovjeka, izrabljuje ga, truje, unistava!
Sistem je ovdje zakazao 1991
U sistemu je dobro samo onim što su na funkciji imaju zaštitu a šta je sa obićnim čovjekom. Nedavni primjer kad je ministar Nešić prijavio x tipa da je ugrožavao njegovo vozilo.Digli se svi a kad obićan čovjek prijavi MOŽDA NEKAD NEKO I REAGUJE.
Ko nas ne zna pomislio bi da smo imali neki sistem...
Primaju sve i svašta po ključu, nece školovane ljude, Fakultete krim nauka treba sve pozatvarat, imate pedagoga, kinezologa, predškolski odgoj ili muzičara!