Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li od pedokatolkinje išta ružnije biti na svijetu?
Može li od pedokatolkinje išta ružnije biti na svijetu?
To se kaze "ulaganje u topovsko meso", moze i "bacanje para". Pod hitno ukinuti te tzv "oruzane snage".
Ako su vam tako bitni ljudski resursi zasto onda momci koji su pozavrsavali vojne akademije u Turskoj, Makedoniji, Srbiji i slicnim zemljama jos uvijek u cinu potporucnika ili porucnika , zadnje cinovanje prije 7-10 godina , a podobne ( H ) ne treba im ni skola ni zvanje samo da su iz istog mista ;) ili ti iz iste stranke, opet cast izuzetcima , na prste desne ruke da nabrojim ;) a ovo istant oficire guraju isto tako sposobni roditelji brigadiri i generali, ko kod taksista, pravo po smrti
Nariočito u perspektivnog Ivu Miru Jovića. Dolazio na posao ili ne !
Ja bih radije da mi napravimo nosač aviona, parkiramo ga kraj Sirije i bacamo im ćevape s domaćim kajmakom. Sevap je. Tih, koliko, 10/20/30 milijardi potrebnih za izgradnju nije ništa u usporedbi s beskrajnom srećom koju ćevapi unose u čovjekov život.