Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postujem... ali i zaposleni ljudi ne mogu da se nose sa ovim poskupljenjima, haj'mo malo pomoci i narodu sto radi ko crvi a nista ne mogu da sebi da priuste.
2.174,48 KM. kako dobiti ovu penziju?
Moraš biti nešto tipa armijskog generala.
Mi smo u kantonu sebi izabrali vladu koja stiti svoje građane.Vi ste sebi birali i "uzivajte"sad.
za sarajlije 100 km a ostalima sipak..htjedoh reci kakve li diskriminacije ali to i nije nesto novo...sto se niste sjetili tako dati povratnicima u rs koji su u mozda najtezoj poziciji koji za razliku od onih u federaciji ope ti imaju neke bolje beneficije..Izgleda da je bas tacna ona.. za vas je bosna od bascarsije do cengic vile..
Debilu kantonalna vlast daje pare. Žali se sda u svom kantonu
Jos jedan dokaz da je Kanton Sarajevo država u državi ! Ostale kantone ko j...., tako nam i treba kad smo stoka.
jbo vas penzioneri trebaju svi nezaposleni i socijalni slucajevi
430.000 penzionera na max 2.000.000 stanovnika oduzmemo jos djecu cc 300.000 dodamo jos nezaposlene cc 300.000 + buđetski uhljupi koji ne doprinose ničemu 700.000 i sve je jasno.EKONOMSKA KATASTROFA
https://www.logicno.com/politika/desna-ruka-klausa-schwaba-poziva-na-dogadaj-masovnog-izumiranja-kako-bi-zapocelo-veliki-reset.html
Neznam kakav je Fadil,vidim osudjuju ga za sve,nisam penzioner,ali ipak po pitanju ovih najnizih penzija ipak je ispo covjek,vidio je da i kad bi svaki mjesec davo po 100km ovima od 420,ne bi bi mogli opet stici ni tu zajamcenu,zato fala mu,inace ovi sto imaju 1500 penziju,njima krivo,sramota eto kakvi smo.Pa kad ste tako pametni daj da svi imaju po 800 km,pa da se niko ne buni,ionako ste te velike penzije dobili kao budzetlije,a realni sektor po 420,istina 100%.
Najniza penzija 424,43 KM, tako da ovih 100 KM dobro dodje. Trebalo bi makar penzije ispod 500 KM povecati.
Ybm li vam majku skrbavu, dok coek izganja socijalu papire racune na banci, skuplja pita nego tepsija
Dragi moji penzioneri penzionisani u periodu 2015-2018 godine opljačkani ste od strane Fadila Novalića za 10% vaše penzije i šutite očekujući milostinju. Pogledajte vaše koeficijente valorizacije za period 2000- do godine penzionisanja. Koeficijent 0,945 i 0,934 znaći protuzakonita PLJAČKA.
HVALA.....Da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Znaju oni koji su vam dali glas zasto su glasali upravo za vas.
A Novaliceva vlada davala 3x do sad i uvijek je bilo penzionerima 100 a sebi milioni, a sad idu pohvale za istu stvar.
e 100 KM ce ih pravo pogurati....
Nekom 100 nekom.nista a neko Ocu uplati 20000 km pomoci
Hajde, šta lupate pojedini, TK je isplatio još ljetos po 100 KM penzionerima.
To je diskriminacija velika ako vec nemogu to isto dobiti penzioneri i u drugim kantonima
Pa to pitajte vlade u svojim kantonima.