Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što se ove stranke KOTE. 🤮
Izborni prag na 5 % sve ostalo je suplja
Bitan ko lopata za snijeg u Africi. 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeko ovaj
Bitan ko lopata za snijeg u Africi. 😂
Za ove dole sto pitaju ko je ovaj. Ovaj je taj zbog koga su propali ovi pregovori, odnosno propo je pokusaj Bakira Iz. i Dragana Cov. da potpuno uniste Bosansku drzavu. Ovaj je prema tome junak ovih pregovora.
Stranci su pokusali odblokirati Coviceve blokade u institucijama na nacin da mu namjeste fotelju u Predsjednistvu. Usput bi rijesili i presude Evropskog suda mada bi se pojavila nova diskriminacija prema Hrvatima Srednje Bosne. To bi se rjesavalo do narednih izbora 2026 kada bi napokon sve bilo mnogo bolje.ali Covic ne da da se umanje ovlasti Doma naroda gdje on ima alate za blokadu niti da se umanje podrucja rada clanova Predsjednistva. On bi da je predsjednik i da moze da sve blokira.
To je trebalo biti manje zlo. Favorizovati Covica privremeno da bude izabran za predsjednika, ali da on pristane na smanjenje oblasti Doma naroda i Predsjednistva. Nikad mu vise stranci nece htjeti napraviti nikakvu uslugu. On je njih dobro osramotio. Radi njega su podrzali diskriminirajuci model izbora ne bi li idiot odblokirao drzavu. Za ovo rjesenje se angazovala i Hrvatska, a on odbio, jer mu je malo.
Kad citas ove komentare ovaj NESS.nije za izbira vec da im se sudski zabrani ucesce na izborima. Nek je 30% tacno sto govore krajisnici to je za zatvora.
Stožerniće , vaši zaključci su obvezujuči samo u sali u kojoj ste ih donijeli...Drugdje i nikom nikad...Mogu li i drugi imati "obvezujuće zaključke"...? Mogu li napr. Bošnjaci , jel te bre Draganče ,.da pošto su nezadovoljni kako se sve odvijalo poslije Deytona (povratak , zapošljavanje , kažnjavanje i veličanje zločinaca , negiranje presuda ,.genocida...itd itd,)...imati obvezujuče zaključke :povratka R BiH..?...Aaaa?
Ko semafor u porniću ...
Ja mislim da se treba ići u pravcu izricanja zatvorskih kazni glavnim pregovaračima.
haj Skloni se da te negledamo . . tebi je mjesna zajednica vrh Mogao bi sa Našim Sarajevskim konakovićem .
Napokon neko pametan,ovaj je u krajini porazio SDA i izgleda da će biti bitan faktor i u ostalim dijelovima aposlu o ih općih izbora,rade puno n aterenu i pokupili su dobre i jake igrače.
Predsjednik A-SDA, stranke iz koje je nastao NES, je Rifet Kurgas (bio doduse nekad). Osudjen je na 8 godina zatvora zbog spolnog odnosa sa djetetom.
Jedan od osnivaca A-SDA (danas NES) je Admir Hadzipasic. Postoji snimak na netu gdje zeni nudi posao u zamjenu za spolni odnos. Mjesecima je provodio vrijeme u pritvoru jer mu se sad sudi za prodaju diploma preko skole Vita Plus gdje je bila zaposlena Ogreseviceva supruga, nekoliko ljudi iz A-SDA a danas NES. Sjecate se afere koju je Zurnal objavio.
Irfan Durić kriminalac u BH fudbalu sve namještaljke idu preko njega i njegovih sudija, Rifet Hozanović presuđen za krađu novca iz merhameta, Admir Hadžipašić štamparija lažnih diploma Vitaplus škola, Jasmin Karabegović optužen za krađu para u Medžlisu Iz, Agan Bunić presuđeni kriminalac i poznatiji javnosti kao "desanka šakić", Mirsad Topčagić optužen za trgovinu uticajem, ovo su bliži saradnici Nermina Ogreševića zvanog hadžija šefa organizirane k.grupe.
Bitan ko lopata za snijeg u Africi. 😂
Bitan je kao i Dino Konakovic, Dino ima jednog kojeg je oteo SDA , Zvizdica a ovaj bar ima svog Emrica..
Zar se ovaj pita nešto nikada čuo za ovog lika
Irfan Durić je Nerkino štene koje je dovelu Vicu u FSBIH i tako se metastaza vratila u BH Fudbal. Treba podsjetiti da je ovaj bot prodao SNSD-u ptodao biračke odbore na zadnjim izborima u Srebrenici
Pošto je ovakav članak?