Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budući presjednik AMIN....
Za dvije godine na opstim izborima ocekujem 150 000 glasova za Mirsada Hadzikadica
@Akilo Moze očekivati isto sto je dobio na ovim lokalnim izborima - šipak . Pored četvorke on šanse nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E cj SDA nine pobijedila ni u jednom mjestu gdje ima semafor
@CapCarap hahahahaha
@CapCarap LOL
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Stavi se Midhat za nosioca lista a onda ga Reuf i njegov jaran Šeha (inače poslanik stranke za BiH) preteknu brojem glasova i naprave majmuna od Midhata a sve to pod aktivnim aminovanjem menadžemnta. Koje pishanje po ljudima? Hej Mujoviću Bego sa 80 glasova, koga si ti podržao?
Ko je navikao namještati unutarstranačke izbore od toga ne odustaje ni na pravim. Izmiješaše zmije listu, osramotiše nosioca liste skinuše ga na šesto mjesto, a sve samo pričaju "mi smo tim" i ko biva podršku mu daju. Da sve aminuje glavni šef, ubaci se i sin od člana nadzornog odbora u taj raspored. Biće ovdje cirkusa svakakvog.
Hadžikadunić je novi krpelj na bh-krvotoku. Poput Ganića, Zulfikarpašića, Radončića, Karadžića, Šaćirbegovića...
Ovo nije bio ozbiljan nastup ove stranke, niti sam siguran da je u stanju nastupiti ozbiljno. Kada pošalješ onakve kandidate za načelnike, namjerno ih žrtvuješ. Kada podneseš listu na kojoj je 5 ljudi a SBIH i ASDA i SPU imaju listu do 35 imena, djeluješ, barem neozbiljno. Tako da ne vidim u čemu se ogleda stručnost i sposobnost ove stranke? A kampanju ti vode propali SBiH, NS, SDA i ASDA kadrovi.
SDA kukavičje jaje prije 2 god. Nije narod glup ni senilan
vidis sta Sejdo radi MUJADŽIĆ ELMA - DEMOKRATSKA FRONTA-GRAĐANSKI SAVEZ broj glasova 963 ...ovi bi bili Adnanovi glasovi protiv Semira....tako i ovaj isto ...al nejse naivni Bosnjo koji misli da nesto i zna
O cemu ovi?? Najveci gubitnici na izborima,jedva osvojili 500 glasova.
ko ne vidi da je ovo novi Sejdo nek se ubije jer je glup...bio je Zlatko koji kada god je SDAu bilo potrebno tu je bio da se proda, pa poslije Sejdo e ovo je najnovije...na svakom skupu je IZa ...koji bi to i kumovali na kraju ....ukratko Hadzikadic kao predsjednik ok nek ide u Ameriku i tamo zavrsava a ostalu vlast nikakvu jer ce prodati to SDAu
Smijesno.Moze li gubitnik postati pobjednik.Vi Sarajlije ste smijesne
U Bosni se zna - dan pred izbore je šutnja, na dan izbora je smutnja, a danima nakon izbora je ljutnja!
za ov sam ih podrzi
Postujem Profesora. Obozavam njegov politicki pogled na BiH. Moram reci da je Kandidat u Bihacu skroz los. To su pokazali i izbori. Profesora pozdravljam i savjetujem da sto prije smijeni Kecanovica...
@Sport-fan Loš je i Profa, ima istu priču i ponavlja u krug. Kad vidiščovjeka da se ispred imena obavezno nabrajaju titule, odmah je jasno o kakvim ljudima se radi. U jednom govoru pred Kongresom Bošnjaka, izrevoltiran što nije u centru pažnje, govori kako on osaniva i napušta kad on hoće, te da je jedini koji zna kako se sve oragnizuje. Jedino u čemu je dobar to je organizovanje dobrotvornih akcija i prikupljanje novca koji idu profi na račun.
Profesoru savjetujem da slijedeći put postavi ozbiljne ljude kao kandidate za načelničke pozicije. Postaviti djevojku od 26 godina, vjerovatno bez dana radnog iskustva da vodi jednu opštinu od 50ak hiljada stanovnika je neozbiljno. To mora biti stručna osoba sa radnim i životnim iskustvom, lider.
@RundoCC Djevojka ima radno iskustvo.
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA!!
Mene strah samo da Hadzikadic nije montirani satelit ....mozda grijesim, ali smo to svi vidjali x puta.....mada djeluje gospodin.
@Doberman82 moja rodbina iz USA ga lično poznaje, kakav satelit, Mirsad je pravi čovjek i sigurno najbolji kandidat na proteklim presjedbičkim izborima.