Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad Ramo helikopterom sleti na most......samo pratite
Promicatelj krmožderskih vrijednosti
Bg i Zg su braca u rasturanju Bosne. Ali to nikada nece moci uspjeti. Kome se ne svidja pravo u Zg i Bg. Ljut sam na domace izdajnike koji su ljupki prema Dnsd i Hdz. Sda je najveci krivac. Zasto se ko za Vulina ne dozvoli Plenkovicu? Ne dolazi on nama radi dobra.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad pomislim koliko je samo njegovih ministara optuženo za korupciju i kriminal a on čist ko suza. Zar HR nema čestitijeg PMa sem ovog europljanina pod tzv.
On ih odmah smijeni i ne brani. U tome i jest razlika između njih i nas.....
On je jaran sa Ursulom v. L.
Plenkovicu, nepozvan od zvanicnika BiH nemas ti sta da trazis u Bosni i Hercegovini! Pozvan si samo od zvanicnika bosanskog HDZ-a. Dvije ruke na jednom trbuhu. Samo kost bacas! A dionica Pocitelj - Zvirovici ti, bolan ne bio, ama bas nikakav koridor nije! Ti nemas nista sa dijelom koridora V-c koji se nalazi u samostalnoj drzavi BiH ili u Madjarskoj. Gledaj svoja posla i u svojoj avliji!
To bi bilo isto: da presednik Srbije koji je rušio Hrvatsku otvori most na Pelješcu a nije ni cent uložio
Samo se susreo sa uzpom
Hrvatski politicari redovno zele da dominiraju u nasoj drzavi, nije do njih nego je do nase drzave koja ne funkcionise. Od 13 inzinjera 12 Hrvata kaze SDA, sto nije SDA uposlila svoje inzinjere? SDA djeluje uvijek unazad, spremni da kritikuju sviju a sami sjede na seciji uz kahvu.
Vasa uloga nikad se nije promjenila od akcije Lipanjski zore gdje su naivni Bosnjo mislio evo slobode za Mostar do stvaranje HB Mate Bobana i ostalih zlocinaca. Vasa uloga je pomoci Covicu u urusavanju BiH i komadanja drzave.
Gradjani bi najsretniji bili da je uvazeni premijer docekan od strane svih zvanicnika, a ne pripadnika jedne nacionalne komponente. Takodje, na otvorenju mosta su trebali biti svi zvanicnici, ukljucujuci i one iz RS, jer taj most smo svi pravili i svima ce biti od koristi.
Mislim da nema nikakve potrebe pomagati u bih.mi hrvati imamo putovnice zakon i dejton nisu protiv nas a svaki i dobronamjeran pokušaj baš zbog ovih prava koja imamo od bošnjaka če biti dočekan na nož.nek puste naše političare netrebaju se poistovječivati jer mislim da su u svemu puno ispred
I Ex Yu prostor ima jednog pametnog, obrazovanog političara . Da ih ima više sve bi zemlje brže napredovale. Mene sramota kad vidim neke naše , ne znaju govoriti.....
Jos malo pa cete bit sporedna uloga OPET
Ovaj je gori od Vučića i Dodika zajedno!
Hajde ponudi jedan jedni argument za to, sacekat cu.
A ko je ovoga pozvao da dodje ... jeli to nesto na nivou i pozivu vlasti od BiH ...ili opet privatna setnja po tudjem dvoristu ....:(
Izgleda plenki samo ima sastanke sa Kristo kao da je ona predjsednica :), Mostar - Kristo, Sarajevo - Kristo , Vlada - Kristo, Drzavni vrh Kristo xD samo Kristo i Plenki se rukuju kao "on dolazi u Sarajevo" xD
da podmazuje oci "vidite" da idem i u Sa da nije samo Mo :) u sustini samo je Kristo bitna :)
Mogul ste I vi ići na Pelješac kada se otvarala Sejdina Ćuprija.
ne moze se most u Pocitelju zvati hercegovina.
A Počitelj je u Posavini?
Ponizi Trojku Plenkovicu. Mozes ti i bolje