Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi strani politicari nebi imali sta raditi da nije Bosne
Znači Trojka dogovorila da se odluke o BiH donose “zajednički” u Zagrebu. Izdajnička stoka.
Boli njih za BiH. Poslali trecerazrednog politicara da se izivljava
Sajam gospodarstva a samo se prica o izbornom zakonu
Zažvalji ke Plenkkiiiii...Vidiš kako te gleda
Šmitove odluke su nedemokratske,prekrižio klub Bošnjaka u Domu naroda,zašto nije ukinuo Dom naroda,kad ga i on sam ne poštuje...bio je to klasični DRŽAVNI UDAR.
Vratite nam lopove nase hotele, nase luke, nase benziske pumpe, svu nasu imovinu koju ste nam pokrali! Vratite nam struju, vodu, sume, sve kradete iz nase drzave lopove? Iako ste stvorili izdajnicku Trojku necete nikad ostvarit vase planove lopino!
Pa naravno! UZP se mora do kraja izvrisiti! Prvo ce mo se ovdje sastati za svabom, srbinom doci ce i Mario Kordic pa cemo se sve lijepo dogovoriti! Kome idu sume BiH, kome vode BiH kako podijeliti Bosnu pa rest kako Edo Maajka kaze "Ko im je... ma....". Joj zaboravio sam, pozvali su i Izrael koji najbolje zna kako se Ghetto odrzaje!
Sve ce se to vratiti,kao bumerang!
Kad ga ovaj hvali znaj da je lose po Bosnu, taman da nista drugo ne kontas
Ocistis drzavu i onda drzis predavanja o EU.
Sve te pare koje si investirao u BiH odma podijeli sa 3 jedna tebi druga legitimnom a treča je OK.
Dobro je on podmazan čini mi se,trebalo bi mu provjeriti racune njega i familije njegove...ali treba vam odati priznanje nema sta,dzuga drzava odlucuje sta ce se desavati u drzavi o kojoj on treba da vodi racuna,dobro ga "obavjestavate"sta da radi
Tako treba, bravo👏, međusobna suradnja, prijateljstvo, od kako nema SDA Bosna ce da procvjeta u svakom smislu..
Trebate prepisati odluke Šmita, I primijeniti na SAO Krajini.
Da, ali zaboravljas da Smit nikom nista nije dao, samo je vratio ono sto su imali.