Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prijatelji koji eto onako ponekad vole gađati granatama
Ako je Srbija otvorila pregovore i ako odbiju danas Bosnu sa onim, otvaramo pregovore, ALI kad ispunite bla bla, BiH treba odustati od tog sranja kao Island!
Samo bezuslovno otvaranje pregovora je otvaranje pregovora! Ako bude ono ALI, to onda nije nokaut, nego samar!
"Prijatelji" dragi, ne pomazite nas vise, molimo vas!
Njeda ga Majka
Polselamili ti mater svi, al' baš svi Bosanci...
Je li vec neko napisao da nam pored ovakvih prijatelja, ne trebaju neprijatelji
Plenki je legenda.
JA KOJA MRŽNJA OD IZMIŠLJENIH BOŠNJAKA SA PREZIMENIMA SRBA I HRVATA.ŠTA AKO VAM HRVATSKA I SRBIJA POČNU ZATVARATI GRANICU KUDA MOJI MILI BOŠNJACI.A NA KRAJU KUDA STE BJEŽALI DEVEDESETIH ZAMISLITE DA SU TADA ZATVOILI GRANICU.MALO MAČKU GOVEĐA GLAVUŠA.
JA KOJA MRŽNJA OD IZMIŠLJENIH BOŠNJAKA SA PREZIMENIMA SRBA I HRVATA.ŠTA AKO VAM HRVATSKA I SRBIJA POČNU ZATVARATI GRANICU KUDA MOJI MILI BOŠNJACI.A NA KRAJU KUDA STE BJEŽALI DEVEDESETIH ZAMISLITE DA SU TADA ZATVOILI GRANICU.MALO MAČKOU GOVEĐA GLAVUŠA.
Ovo zvuči kao kad nakon što siluješ prethodno silovanu osobu, pa joj kažeš da je voliš dok još navlaciš hlače i zakopčavaš kaiš.
Prijatelj, ne dodje u Ahmice i ubija bebe, on ih štiti i pazi kao vlastito dijete!
Sta ste se ufatili Bosne, cisti svoje dvoriste i kod vas je rasulo katastrofa.!!
Pored takvih prijatelja, nama ne trebaju neprijatelji!
Hajde nazad
Nemoj me Enese branit 🤣🤣🤣 Nedo Bog ovakih prijatelja.
Sve sto se vi manje petljate u BiH ,prije ce BiH ispuniti ono trazeno da pristupi EU
disi bia 91