Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ga, još jedan posao za Sejdu Bajramovića. Nakon što kao Džul Briner poruši Pelješki most, uputiti se na sjever BiH te podvodnom diverzijom uništiti plinovod.
Doktori operisali mozgove Ameru, Rusu i Muji da vide ko je najpametniji. Otvorili glavu Rusu unutra cipovi, lampice, tranzistori.. Otvorili glavu Ameru unutra nadu procesore, baterije, kablove, 100 cipova.. Pa isli otvoriti glavu Muju i nasli samo jednu zicu, pozvali pirotehnicare da prerezu zicu, kad ono Muji otpale usi!
Fino sve po zakonu, ima međunarodni sud. Problem je jedino što nema nikakvih nelegalnih radnji, pa im sve pada u vodu, ostaje samo da laju ko pas na mjesec i lože prostu raju...
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Dok se Slavonski Brod gušio desetljećima u otrovnom dimu, nitko se nije usudio nešto poduzeti. Sada kada je Hrvatska riješila problem kako je znala i umijela, sada bi neki to rušili ali baš iz inata. Iz ovog projekta neće proizaći nikakvi gubitnici, samo može biti bolje i HR i BiH i stanovništvu u okolici.
Jao bas im hvala, isto tako kad sutra odloze toksicni radioaktivni otpad bez ikakve dozvole i dogovora na granicu kod Save, nemoj kmecati
Pa spaja se HR i BiH, i sta je sad tu cudno?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka čast ljudima koji su ovo napravili u kratkom roku i pomogli svima sa obje strane Save.Ne treba spominjati tzv državu jer bi se oteglo na pet godina.Recite da nije tako.
Podrzavam svaki napredak, a nacin izvodjenja je takav jer znaju da nikad ne bi dobili dozvole od BiH
u ovoj drzavi radi ko sta hoce samo nas sitne gradjane ganjaju da postujemo zakone ali nema veze volimo ovu drzavu i polagat cete racune kad tad.
Reakcije nesposobnih spodoba na državničkim pozicijama koje ovo pitanje zlonamjerno i diletantski, uz pomoć novinara, preuveličavaju dovelo nam je zamlju na mjesto na kojem jesmo - na dno!
čuj pod okriljem noći a ljudi bauštelaju već 4 godine na tome. ko god je prolazio tim putem, mogao je vidjeti tu bauštelu, a pogotovo oni što žive u blizini. baš su po noći ronili, varili i postavljali cijevi.
Zaboravili ste spomenuti da RH već godinama moli BiH da spriječi trovanje građana RH iz pretpotopske rafinerije.
Prijatelji zaobidjite i vi drzavu.Prijava na internetu na stranici eUprava trazi samo dvije minute posla.Za 7do10 dana dobijate poziv sa terminom vakcinacije u BG. Troskovi su gorivo ,4 KM autoputa i eventualno kafa na pumpi.Ako vas je 5 iz Sarajeva mozete sve to platiti sa 15 KM. Ako su dvojica koja voze ne treba ni spavati.Ovo vazi za SA.
U BG ako dolazite tacno ne treba ni sat zadrzavanja.Tako cete zaobici i Sejdu i Kenjca.Kroz Srbiju i RS nocna voznja bez problema.U FBiH kazne kroz Olovo i Kladanj.Valjda nas kaznjavaju sto idemo.
Prijatelji zaobidjite i vi drzavu.Prijava na internetu na stranici eUprava trazi samo dvije minute posla.Za 7do10 dana dobijate poziv sa terminom vakcinacije u BG. Troskovi su gorivo ,4 KM autoputa i eventualno kafa na pumpi.Ako vas je 5 iz Sarajeva mozete sve to platiti sa 15 KM. Ako su dvojica koja voze ne treba ni spavati.Ovo vazi za SA.
Znači, čak je i BH Gas "za", samo su Bošnje protiv...Toliko o tome.
Nevjerojatno koja količina mržnje prema hrvatskoj, Hrvatima?? Bolesno. Ista ista matrica loženja kao i za Pelješki most... :-( Uvertira da se manje galami kad se uradi Hrvate
Ako malo progooglamo mozemo vidjeti kakav je bio odnos "drzave" prema zahtjevu RH da se rijesi pitanje zagadjenja zraka, on je istio kao odnos drzave prema vakcinama, protupozarnim sredstvima, suzbijanju kriminala,...
Bilo bi interesantno znati, kako bi oni rješili problem zagađenosti. Pa sam Putin je radio na tome sa KGKitarović, a ovi se pameznjakovići naďu, a ništa nisu u stanju napraviti.
"Slovenska naftna kompanija Petrol preuzela je hrvatski maloprodajni lanac Crodux, dosad u vlasništvu umirovljenog generala Ivana Čermaka."...(E MOJ NOVINARU,ZNAM DA NIJE GLAVNA TEMA TEKSTA,ALI MALO PROFESIJONALNOSTI)
Evo posla za Sejdu .
Je li netko pitao narod s obje strane granice šta oni misle o ovome dogovoru.