Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna zamisao, podrzavam.
Steta Gdjesu Tajni ugovori.Narod pita zeli da zna.
Nakon nove tramvajske pruge, novih tramvaja i sad ovog steta je sto Steta nije ranije dosao. A zeleni botovi djaba botuju vecina se nas sjeca njihovog kioska od pola miliona. Vrhunac njihove vlade je bilo ganjanje sadaka autobusa iz Turske starih vise decenija...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka cast ministre bez obzira ciji bio.
Steta Gdjesu Tajni ugovori.Narod pita zeli da zna.
Nakon nove tramvajske pruge, novih tramvaja i sad ovog steta je sto Steta nije ranije dosao. A zeleni botovi djaba botuju vecina se nas sjeca njihovog kioska od pola miliona. Vrhunac njihove vlade je bilo ganjanje sadaka autobusa iz Turske starih vise decenija...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"kablovska i podzemna kanalizacija" hahahhahahhahahhahhahha. Nisam znao da imamo i kablovsku kanalizaciju hahahhaha
Sokirani smo da ima neki politicar da stvarno hoce da radi i da nesto ostavi iza sebe. Bravo !
ko je dobio posao i koliko iznosi ugovor ???
Pa ljudi moji ovaj šteta ne staje sa radovima i unapređenjima. Uradio je za par godina više nego sda za 20. I kaze sda mi patriote. Ovo je patriota!
Steta je jedini koji je opravdao povjerenje gradjana. Svaka ti cast covjece.
Štetu za predsjednika
Od sada citam samo pravopisno ispravne negativne komentare. Za sad nista nisam nasao. Ako i za sta mogu halaliti kredit, to bi bilo regulisanje Sarajevskog saobracaja. Smanjit ce se zagadjenje zraka kako i potrosnja goriva. Jos jedna odlicna zamisao sto sam vidio po evropskim drzavama je postavljanje digitalnih ploca kroz citav grad koji govori preporucenu brzinu da bi stigli na zeleno svjetlo ili ipak preporuka da se uspori da bi stigli na iduci val.
Steta gigante!
Bravo!
sve super ali moze li Šteta ista bez kredita uraditi. Toliko poreza se uplati toliko registrovanih vozila u kantonu a idemo iz kredita u kredit. Gdje su pare od toliko uplacenih poreza i taksi ?
Sve ide na plate uhljeba sto je troglava azdaha zaposljavala 30 godina
Steta je prototip ministra
Jeste. Svi, ko i on, imaju diplome sa Sokoca, Foce, pored Travnika. Svi nas zaduzuju da bi dali poslove povezanim firmama.
Sarajevo propada, ubistva, gaženje pješaka,, ranjavanja, pucnjave, paljevine, razbojništva, nasilnička ponašanja, dilanje droge, teške krađe, nikakv odvoz smeća, izrupane ulice, neredovan gradski prevoz, prljave ulice, parkovi, neuređena atobuska stajališta, zavrtanje vode, grad tone u sivilo, bez ikakve perspektive, dok kantonalni oci SDP/NS/NIP šenlučili po Dubaiju, zadužuju narod i kritikuju druge ne osvrćući se na probleme naroda. Najgora Vlast do sada.
S ovom vlasti tzv. Trojke građani su i žedni i gladni, jer sve uništitiše i ruiniraše nesposobni dilettantti željni vlasti i privilegija, a ne znaju smeće počistiti niti odvesti na deponiju. Prvo su uništili Elektroprivredu, pa poskupili struju građanima, zatim uništiše BH Telekom, pa NUB, a komunalna preduzeća su doveli do totalne propasti i skoro do zatvaranja. Ali, roba iz Dubaija ide ustaljeno, ko halva. L u z e r i.
Pa bolje da si postavio radare zbog onih koji prolaze kroz crveno i brzo voze odmah bi grad bio sigurni
Ne dao bog da je jos kakve skole zavrsio gdje bi mu kraj bio razbacivanja s nasim parama.Saobracajni inzinjer ali ne sa Sokoca to ti je sve mogao reci za 1 dan a guzvr nece smanjiti nista sem nove saobracajnice povecanje kapaciteta parkinga posebno u uzem centru grada gdje napravis 10 krugova i opet nemas gdje parkirati