Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ko vidio Dodika.
Eno ga u kolibici viri-korz prozore gleda...gleda i gleda zamišljeno-božel jesul proši ameri da glavu mogu namiru proturit kroz prozor.
Broji pare...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
haha zahvaljuju se SAD na podršci za stabilnost BIH ,a ta ista SAD stoji uz Izrael s Nošnji protestuje zbog Palestine. Za marku Bošnjo bi guze dao.
A da Bosna ima korist od Izraela bil stajala na strani Izraela il Palestine? Ne seri. Ne voli niko što su uz Izrael ali su im saveznici, svako stoji uz svoje saveznike.
GOD BLESS AMERICA!!! 🇧🇦♥️🇺🇲
Recite miletu da sistem patriot dolazi u hrvatsku da malo pokrije teritorij bivše juge, pametnom dosta,prekodrinski Srbi da shvate šta je čije
Hajde ba USA napravi neki kompromis između Izraela i Palestine... hajde ba
MILEEEEE JAAAAAVIIII SEEEEEEE; BACI MILU DA SE IGRAMO IGRAMO IGRAMOOOOOOOO
Gdje je satorski pjevac
Amerike drzi neke zemlje kao produzena ruka svojih interesa. Pored Kosova, Tajlenda, i Izraela, SAD drze i BiH kao dio toga dogovora. Nikad nece Rusija ni Kina stati ovdje jer nikad nece Amerika napustiti gdje vojno dodju. Snovi o RS-u su zavrsene cim je Amerika izgradila onoliku ogromnu ambasadu koja je sve osim toga... ono je zapravo najveca vojna centrala SAD-a na Balkanu.
Amerika podrzava Bosnu i Izrael. Bosnjaci i jevreji su stari narodi, vrlo vazni. Selam Edi Majki, dobro si odabro a ne ko glupi Kundurica i Bazdulj.
Salom i njegovoj Lilici, nasoj snahi. ❤️❤️❤️
govori pođić na slici: ja ba vas ništa ne razumijem! kontatel vi ba bolešnjački? nisam ti ja bolan škole učio. ja sam ratne zločine morao radit, nije se imalo vremena za sve, jah vala! a jes vidi što mi je lijepa ova crvena jakna, ha ba?
Mile je mahao njima kad su prolazili. 🤣
SUNCOKRET NAROD ISLAMIZOVANI SRBI. JUCE SU PLAKALI ZBOG PALESTINACA, A DANAS SIRE RUKE PREMA GLAVNIM PODRZAVATELJIMA IZRAELACA. BRACO AMERIKANCI, TREBA LI VAM IZRAELSKIH ZASTAVA, SAMO RECITE, SASICEMO U BANJA LUCI NAJVECU IZRAELSKU ZASTAVU NA SVIJETU, DA JE OKACIMO NA MANJACI.
Hahaha, suncokret kažeš. A Izrael priznao Kosovo a vi im dajete podršku, to se zove mazohizam. Vazda ste pušili *urac nekome, Turcima 500 godina, Rusima, sada malo Izraelu, bravo, samo nastavite tako.
@49posto Ima ona Hrvatska izreka mozda si cuo kaze kazes ko Kara iz Jasenovca... 😉
https://www.clickasnap.com/i/t5vqm2gq0ewp5qyj
Gledam ove vojnike što su se iskrcali , pa svaki feleričan . Nema ovdje 3 vojno sposobna insana , sreća im je pa imaju tehniku . AR BiH da je 92 imala ovo naouražanje došli bi do Beča .
Jedna baterija patriot je dovoljna!