Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste ga fotografisali svaka vam cast, 6 fotografija klupe... jel mogla bar jedna 'izdaleka' da se vidi sve
Grdna rano, mandat mu prođe u šalovanju 4 stepeništa i kaldrmisanju 100 kvadrata
ovo nije trg vec malo siri trotoar.
Biće još ljepše kad ovo drvo naraste za jedno 50 godina
Opet očigledno pranje novca.
wow, okrugla klupa postavjena....woooooowwwww
trebalu su biti jos barem 2 drveta tu da se stvori malo hladovine..sami beton
niste mogli dronom uslikati fino da se sve vidi nego klupu i drvo koje se osusilo i upitno hocel se primiti..... Mogli su makar i navodnjavanje za drvo rijesiti
Jedna klupa iz 6 uglova? Bravo Mandiću, istu grešku neću ponoviti...
Mašte, gospodo! Umjesto iste klupe kao na trgu kod crvenog križa, mogla se smjestiti prelijepa fontana. Ne mora biti grandiozna kao Fontana di Trevi u Rimu, ali jedno vodeno osvježenje ispred ovolikog bjelila lišenog vegetacije, nikome ne bi škodilo..
Pranje para kao i one kocke u kralja Tomislava. Nahorevo nema vode pojedina naselja u centru Sarajeva nemaju kanalizaciju.
ko je Karlo Parzika?
Karlo Paržik je bio arhitekt, Čeh, za vrijeme Austro-Ugarske. Kada je BiH bila pod njihovom upravom, poslali su ga i bio je zaslužan za mnoge građevine u Sarajevu (Vijećnica, Marijin Dvor, Likovna akademija, Zemaljski muzej, itd)
Jbo vas ovo, parkić radite godinu dana i više
Steta sto od betonskih kocki nije bilo prostora za bar jos jedno drvo
NE BRANIM SDA Al hajde da mi neko objasni koja je razlika između Ajnađićevog trotoara od 300k i ovog trga od 527k?
Inflacija
Lijepo, ali sramota ovo prkno od radova par kvadrata objavljivati. Cijelo ljeto slagali par blokova, i sad kao da je trg Sv . Petra. Fakat se brukate
Ljudi otvoreno i napismeno lazu da imaju saglasnost komisije za spomenike :))))
Koliko su ga radili i ne izgledao
Prelijepo, Svaka čast!