Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala svima koji su ha otherali
Velika Kladuša je oslobođena. Samo je još Sarajevo okupirano.
Nije samo jedan Abdić u BiH! Imamo mi nove 'Abdiće' koji baštine isti narativ kao i on. Koji negiraju, zaobilaze većinu predstavnika svoga naroda, ismijavaju ih , A rade za druge .... SREĆOM I ONI SU NA ZALASKU!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
izdajnik
Veleizdajnik
Koliki je on bio izdajnik toliko su i gradjavi Kladuse koji su ga ovoliko drzali na vlasti da se razumijemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Još ovo nije dovoljno . Zločinac mora odgovarati za ratne zločine i poslijeratne korupcije koje je on i njegova familija uradili prema Kladuši. Tek sad će se vidjeti šta su radili .
bezveze tekst, izgubili su izbore i sta sada...
Prema autoru teksta u Kladusi se i dalje vozi makadamom nema privrede nema omladine. Nije bajno ali nije tako ni crno...Savjet autoru provozaj se do Kladuse pa piši onda. Ratni zločinac završio svoje ideologija je mrtva hvala bogu...nove snage pokažite sad da je moglo i više!
NES stranka ili ASDA Velika Kladusa je autonomaska stranka koja nije zeljela biti u koaliciji protiv Abdica. VRLO BITNA INFORMACIJA ZA USK KANTON.
najvjerovatnije zbog interesa Cazina. Novi nacelnik Velike Kladuse kaze da je Ogresevic postavio svog kandidata u nadi da ce dobiti par ruku od Laburista da bi imao veci uticaj odnosno da bi vratio uticaj u USK. Ali je Boro kazao da to razumije jer stotine radnika iz Kladuse idu u Cazin da rade
Babo naš
Moš mislit kako ce bit bolje sa ovim drugima :S
Mogu vala. Vecina stvari koje su se izgradile nakon rata u Kladusi, izgradjene su u onom mandatu u kojem NIJE bio Fikret Abdic nacelnik. Naizad, gore od ovih sigurno ne moze biti
Kladuša se mora izdvojiti iz HMF
gori od neprijatelja
Srpski igrač Bošnjačkog porijekla
Vajanago vratno odv
FIKRET ABDIC, IAKO JE PRESUĐENI RATNI ZLOČINAC, NIJE PRODAO REVIZIJU. DO DUŠE NIJE IMAO NI ŠANSU.
Abdić je obožavan u Velikoj Kladuši zato što je narod dobro živio za njegovog vakta.Inace da on nije prepustio mjesto predsjednika Aliji što mu je najveca greška do rata ne bi ni došlo i mnogi bi još uvjek bili živi i neraseljeni.
I živjeli bi u Velikoj Srbiji
mozda stoji ali hajde da pogledamo poslijeratni period. hajde da vidimo sta je uradjeno... ah, da....
Ma ja ....problematican je Abdic.....A TO STO 25 GODINA NISU U STANJU PUTEM POVEZATI KRAJINU SA CENTRALNOM BOSNOM to je u redu.... Dajte ne rise zivoya vam
Problem si i ti jarane
Zasto ovog lika neko nije "sklonio" odma poslije rata?
Smece tekst
jedan od boljih tekstova na Klixu ;)