Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustavni sud je presudio da nije na vakufskoj zemlji? Tekst je kontradiktoran sa naslovom.
Ja ne znam pa pitam. Sto je vakufska zemlja po islamskom pravu? Jel to određeni teritorij koju je neka osoba dala Alahu da se na njoj nista ne gradi ili samo dzamija?
Zasto nekazete javnosti da je tu vakufsku zemlju Islamska Zajednica prodala investitoru zajedno sa mezaristanom.
Razidati Sabornu u Sa i praviti hotel
Može li autor teksta napisati "aneks na tekst" kako bi pojasnio koja je poanta i što je želio reći?! Prvo, naslov i aluzija veze nemaju s činjeničnim stanjem. Drugo, nacionalni spomenik?? Šta je nacionalni spomenik, postojeći hotel Palas? O projektu i integriranju postojećeg hotela u novo zdanje reći će struka. I treće, u epilogu iskazana tuga zbog nepostojećeg konflikata SNSD i Stanivukovića koji bi opstruirao gradnju?! Jbt. kakve poveznice. Može aneks? :-)
Islamska zajednica bi trebala biti čvrsta po pitanju zemlje, nekako mi ovo saopstenje djeluje mlako
Vlashka posla, fuj...
Joj gledao sam 11 September. R.i.P.
Mladja raja zaboravila kako se BLuka jednom tresla!
Srbska nesposobnost je neviđena. Otmu, otjeraju i pobiju narod, opljačkaju i nakon svega opet propadnu. Retardirana SPC zajednica.
sta reci, koju poruku poslati
Nebitno
Kada bude svečano otvaranje hotela na otetoj vakufskoj zemlji,a budu oni koji su ,,najzaslužniji,,da Alah zemljotresom razori hotel,i sve prisutne u hotelu.Amin
Ta vakufska zemlja je prodata kad je Osman ef. Kozlić dao potpis.
Nažalost, odluke Ustavnog suda se moraju pošovati.
Kakvi vakufi i pm sve je to Katoličko i jedni i drugi ste uljezi
Sta ste se uz**bali vise s "vakufskom zemljom" kvazi novinari...
Za ovo se treba zahvaliti IZ koja inace jako obazrivo vodi racuna o vakufima sirom drzave BiH....