Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sljedece sedmice je na redu ona najgora magla, uzeli ste nam vodu, struju - puno nam je ovo zraka sto je ostalo
@apolitickiinsanA zabranilO alkohol za docek nove pa sta ce cojk piti onda😄
Ovaj glupi narod (i sebe tu ubrajam) zaslužuje i mnogo gore...kada ne znamo reagovati i treba nas handriti! Mada se opet sjetim familije bagri koja nam' ovo radi!
Neće Sarajevu biti više vode, dok se za SDA i njenim kadrovima ne pusti voda ! Čuj imaju 250 000 KM za Dinino novogodišnje kreveljenje a nemaju 250 000 da daju nekoj strnaoj firmi da porvjerava stalno stanje ključne opreme za vodosnabdiejvanje i provjerava satnje u vodozaštitnoj zoni ! DOšli smo do situcije da SDa načelnik Memić nako od oka odlučuje jel voda zagađena i mogul arapi graditi na crpilištu !
samo debil nema backup varijantu za mjesto gdje zivi 400.000 ljudi, ne znam da li je neko nekada primjetio da nikada sarajevo ne zovem gradom ... gradovi funkcionisu i u njima zive kulturni ljudi
Nije baš da su bili ono .. ekspres brzi...
mensčini da oni vas ozbiljno Ye_badu
TREBA IM SE POSRATI ISPRED VODOVODA
EUREKA!
VIK_nimo URAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Sada ovčice idemo na feniranje.
jbt kako je moguće da nema beckup
BAGRO GLUPA, SDA OVCE
Doznajemo iz pouzdanih izvora da je se u otklanjanje kvara uključio i premijer Konaković. Čovjek je zaista u službi svoga naroda.
k'o da voda ide kablovima
Majku vam Lopovsku Hebem .... PUSTITE NAM VODU.
Raja evo nas opet hit komentari sa klixa na dnevniku sumske😂
@gladijajatorZabrana alkohola za docek nove..
@gladijajatorNema te,samo je prikazan Klix sa listom komentara ispod nije kao prosli put kad su maksuz prikazali Ronexa i jos par komentara..
Posjetite besplatan sajt za upoznavanje Usamljeni.com
Posjetite besplatan sajt za upoznavanje Usamljeni.com