Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba relaksira ti odnose 🤣
Sa Schmidtom se sprdaju i Hrvati a kamo li Srbi, nikog nije strah sta taj sarlatan prica i prijeti. Iz toga proizilazi da je covjek odabrao platu od 3 ili4 hiljade KM ispred Svhmidtove bijedne prijetnje.
Hapsi psa. Ovakvi su bili u skorpijonima, sjemr im se zatrlo. Ako ne budete hapsili onda neka pas iz Laktasa ide u secesiju. Ovako vise ne moze.
I sta sad... Lad ce se bosnjaci osvijestiti i prestati da se uzdaju u medjunarodnu zajednicu? Dodik pisha po njima i opet radi sta hoce. Konakovic i kompanija ako nemaju mudha trebaju da odstupe.
@mdmd razumijemo se. Evo hajde sta sutra da osvanu granice? Sta bi bilo... Opet nista. Dodik lagano ka tome koraca i za sada sve mu prolazi a mi patriote sve nesta cekamo, stranci se cesljaju a selo gori?
Hapsi govnara iste sekunde.
Samo ukidanje RSa je poslije ovog logicno.
Treba izgleda novi dejton u kojem bi bila samo drzava BiH.
Al je ŠMITU nabacio loptu...e da sada vidimo Visokog, do njega je..
Vidjećemo smradu maleni kako ćeš putovati kad ti aktiviraju potjernicu
Majmune Miloše,,ubrzo ćeš pred Sud BiH. Živiš u državi Bosni i Hercegovini.
Mozete se vi nama Qu.ca napusit ! Nas je najvise u drzavi, pazite sta trazite mozda vam se obije od glavu ! Nije ovo 92’
TI SI DRUŽE MOJ VEĆ UHAPŠEN SAMO STO TOGA NISI SVJESTAN 🤣 ALA TI GA MILE SLOZI DO BALCAKA. JOJ STO BI TE VOLIO VIDJETI KAD BUDES U SIPI KMEĆAO I CVILIO.
I ovaj je plitak ne razmislja dalje od p...e.....
Po meni ovo nije nikakav problemw raspisi medzunarodnu potjernicu isto ko iza svqkog kriminalca ili zlocinca, pa nek sjedi u b.luci doce kad tad.
Moje mišljenje je da je ovaj čovjek žrtvovao par godina potencijalnog zatvora za velike pare. Tačka.
Neće biti pritisaka stranaca, biće rata..
joj valja 2 put guze davati, prvo dodo busio sad ce u cuzi njih 100
DODIK ĆE USKORO DA PROPADNE. GOTOVO DAT JE POTPIS.
Mulac sad ćeš u ćorku!