Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30 godina SDA nerada se mora negdje ispoljiti...Mnoge vodovodne i plinske intalacije nisu rađene od olimpijade...
SDA bila na vlasti 16 godina a pojedini iz trojke 14 u tih 30 sto si naveo!
Jel ikaoko moguce da se ovakvi radovi izvode nocu? Za vrijeme mracnog komunizma postojao je niz poslova koji se nocu obavljao. npr. Pranje ulica, iscrtavanje horizontalne signalizacije na ulicama, ali i veci radovi na vodovodnoj mrezi.
Sram vas bilo, citav Bogovi dan bez vode, rekli najkasnije do 22:00 sad haman 01:00 jos nema... sramotana je ovakva vlast i vodovod
isključi se voda prije nego što radnici na teren izađu da popiju kafu i doručkuju. onda jedan kopa, ostali gledaju... zašto sve ne pripremiti za noć, iskopati i pripremiti novu cijev, nakratko obustaviti vodu, zamijeniti cijev, PUSTITI VODU, a zatim zakopavati?
Pozdrav sa Brača za ViK! Ovdje nema redukcija vode!
Ima li rasima ljucevica, sindikaliste? Ili taslaci po pravnoj sluzbi mladu?
A rekli do 3
Gdje su to rekli?.Pisalo je na svim portalima da se očekuje završetak u kasnim večernjim satima.
Znaci na Vratniku nema vode, gore nije navedeno...
Svaka cast, kad vam neko kaze pheminizam posaljite mu ovu sliku.
Treba prodati Vodovod...
posjecite tu optiku
bez vode ostao najuzi centar i brda i sela za koja pola ljudi nije ni culo, smirite se to nije veci dio grada
Eki smanjen pritisak??? Smanjen je toliko da se ni kap ne vidi
Valja napravit prikljucak za tolika naselja dole prvo se gradi pa se onda prave prikljucak. Samo mi nije jasno ko da dozvolu za tolike zgrade Bulevar, Nova Otoka, Miljacka i slicno a onda spominju Berila za Bjelasnicu ko je dao dozvolu za ovo. A ovo sa boljim pritiskom vode je mazanje narodu ociju treba snabdjet tolike blokove zgrada.
Bravo sarajlije. Hvala Trojka nesposobna
Zadto se cijeli sistem ne prekopa?