Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko su stranke sa sjedištem u Sarajevu? I zašto su one nasuprot HDZ-u a ne npr. strankama sa sjedištem u Mostaru? Vi koji se borite protiv torova ih pravite ovom huškačkom retorikom. Ništa bošnjak ne gubi time da hrvatu ne može birati predstavnike, čak štoviše možda cijela zemlja profunkcionira ako dođe do nekog reda. Braća su braća pa se najbolje slažu kad svak ima svoje i nisu svaki dan skupa, pa je tako i prirodno da rade i narodi u ovakvoj državi.
Mediji su ismijavali plenkovica kao mi ga nadmudrili, covjek izvrsio diplomatski cunami, amerika, britanci, svi podrzavaju smitovu odluku, a mi kao drogirani u uvjerenju da je neko nas sjedeci na kafi na carsiji kao nadmudrio nekog.
Na Bosnjacima je da dokazu da su za građansku državu. Građanska drzava znaci da su svi građani jednaki pred zakonom. Ako je tako zasto se odmah ne uhapse Sebija i Bakir? Svi znaju da su Sebija i Bakir na kormilu kriminalne hobotnice, korumpirani i falsifikatori diploma. Prema tome ako ste za građansku državu, uhapsite ih i procesuirajte. Pokažite da su Sebija I Bakir jednaki pred zakonom kao i lik koji krade drva za ogrijev.
Zato sto ti HDZ, SNSD iSDA drze tuzilastvo i pravosudjr
Ja ne znam sto spominjete taj vitalni nacionalni interes kad se zna od dejtona da su ga bosnjaci tri puta vise povlacili nego hrvati
Ja i onda jos 55 sansi i nista.Hahahaha.Kakav ti adezejac Bosanski.Baku ne mozes vise ni pogledat kako se on igra sa tobom krivousti
Jedini kompromis je da se zabrani kandidovanje trojici plemenskih poglavica, zajedno sa citavim plemenskim clanstvom. Niko iz ovih plemena na izborne liste. Dosta ih je vise.
Odose ove stranke uskoro a gradjanska Bih pobijedjuje.Onda trazi u Hr da Srbi i Bosnjaci budu konstitutivni krivousti.Komso do 2029 a ti krivousti polozi narodu Hrvatskom racune o prodaji i iseljavanju dobrih komsija Hrvata zarad vas 50 jastrebova sto ste sve zadnje 3decenije krali i trgovali.
Suoer ukidaju se domovi naroda, al i nq drzavnom nivou, ostaje samo entitetsko glasanje
Dok god je protektorat ovako ce biti.Nema drzave nema ni rijesenja.Mozda bi drugaciji ljudi to uspjeli.
Možda bi bio dobar zakon iz bivše države.
Izborni zakon ce dogovorit Nasa Stranka,Narod i Pravda i SDP🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
... last chance 21. put 😉
Paznja! Paznja! Sirokom pucanstvu daje se na znanje. Uocava se pojacan rad tastatura ratnika u funkciji rusenja svega bosanskog. Kucaju sebi lajkove ogromnom brzinom da valjda zarade onaj sendwich od sedam kora. PREPORUCA se roditeljska paznja. Pozdrav iz jedne i jedine. Uzalud mantrate i kupujete korumpirane politicare sirom svijeta!
Mi Bosnjaci smo veoma glup narod. Mi nikad nismo zadovoljni sa nasim predstavnicima i kad su dobri i nesta dobro urade. Hrvati i Srbi Tako nesta nerade i Ako su im predstavnici katastrofalni. Nase ponasanje lici onome iz 90tih godina Pa smo fasovali i neki su pozeljeli opet fssovat.
Ako si stvarno Bošnjak, onda jesmo glupi.
Primjera radi, fikus je isao samo na neke medjunarodne konferencije kao clan trojnog predsjednistva jer nas iz kurtoazije nije mogao poziv zaobici i tamo je stajao kao fikus, gdje je bio kao bosnjacki clan u posjeti da je namjenski kao diplomata obigravao i trazio podrsku?nigdje!Debela se sastajala sa predsjednikom kajmanskih otoka, isla u katar, u kazahstan i u bingo da se namiri sa dva vagona...neozbiljno isto djeciji vrtic.