Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi pošteno prema građanima da semir efendić ne odugovlači radove po godinu i tempira završetke istih pred izbore koji se mogu završiti za deset dana.jer to više nije efekat nego koontraefekat za kampanje.
nije ti komentar na mjestu. Vlada KS mjeeecima je odugovlacila sa izdavanjem dozvola. Ovo se moglo uraditi jos prije 2 godine. Ima cak i fb status efendica o tome. Nije do njega.
Efendić je jedini i držao u životu ovaj projekat, a sad se Šteta i kompanija slikaju i pripisuju sebi zasluge
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Al prođe od gradnje mosta 16 bajrama...
Ako ovu ulicu ne prebacite do stupske petlje. ne znam.koja je svraha.
Niti rijeci o Penny plus objektu koji blokira izgradnju transvetale...penny jači od citavog kantona. Usto kso i onaj cvjecar zbog kojeg je zsustavljen autoput kroz buljakov potok..radar i semafor postavljeni zbog prasine koja ide na rasad..
Asfaltiraju kao da Asfalt u mastrafama donose.
Koje hejteri u komentarima jbt. I ako je trajalo pre dugo sretan sam što smo uopšte odbili novi kružni tok. Hvala svima koji su na ovo učestvovali
Kakva vijest!! Strašno koliko smo nazadni.
Ovaj bajpas će da uzrokuje haos u intersekciji Ive Andrića-Bulevar Meše Selimovića, a sam kružni tok će biti jedna nepremostiva prepreka za vrijeme dolaska i odlaska sa posla. Kolone koje budu htjele da se uključe na Bulevar M.S. će stajati preko tramvajske pruge. Već sada je ujutro tako, a kad se ovaj haos aktivira to će biti strahota.
Rasteretiti, ili generisati gužvu?
Prvi sloj asfalta sada a drugi za 4 godine, nekako pred izbore
Ako ovu ulicu ne prebacite do stupske petlje. ne znam.koja je svraha.
Stalno se nesto kupuje i gradi otkad je trojka tu. Ali narodu nista ne valja. Vama bitnije botovat po klixu za sda od toga kako vam izgleda mjesto zivljenja
Ubise sda botovi na svakom clanku. Uzas
Japanci autoput duzine 150 km napravili za mjesec dana, ovdje kruzni tok na gradskoj raskranici pola godine...aferim
Valjda će izdržati do asflalt do slijedeći izbora. Kad sve završite nek Efendić pozove National Geographic dokumentarac nek snime svjetsko čudo u BiH.
Eh bruko
Hajd ovaj inekako al kad sam vidio da asfaltira onaj u zraku bez ikakve funkcije nisam mogao vjerovati čime se hvali.
nisi ti jos taj level razmisljanja da bi skontao. Razumijem te. Nadoces aBd.
Ko je dao dozvolu za gradnju objekata , jedva se to riješilo i u tome je bila kvaka
Pitanje koliko cm ce da ukradu?