Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad sam vidio snimak iz zraka brda i planina oko Sarajeva i onih silnih bušotina i kamenoloma, pa više je ono izbušeno nego maca diskrecija
sta je stranka glasaca dovela u sarajevo...kuce na kuce prislonjene...a vece su sanse naletit na rahmetli brus lia nego na sarajliju...
Pazi ovih Dodika, ne znaju šta reći zašto je stanje dovedeno u ambis da čekamo poslije svake kiše hoćel nas brdo poklopiti pa odmah govore problem je u RS, nije problem tamo nastao nego zbog vašeg lopovluka krčenja šuma i kamenoloma. Nisu iz RS bušili i sjekli nego vi gladnici para, život ste nam ugrozili i sad perete ruke
Kažu stručnjaci iz S.Grada oni imaju sve dozvole. hahahahahahahahahahahaha Načelnici i njihove komisije koje odobravaju dozvole su toliko korumpirani jer misle da su ONI VLASNICI CIJELE OPŠTINE svi mi znamo stanja u sredinama gdje živimo.
Ko vamje dao dozvolu da tu gradite, kucu uz kucu n toj padini koja je otkad je i Sarajev, bila kliziste, neka vam sad i rijesava !
Pa 80 posto teritorije opštine Stari Grad, sem užeh centra kod Baščaršije, bukvalno visi u zraku. Kuća na kući, kuće na ivicama grebena, stijena, sve od Širokače pa do Sedrenika.
JOJ MASONSKOG SIMBOLA IZMEDJU NJIH
Lažete opet i zašto ..
A Trojka se i dalje Bori za smanjene Vodozastitne zone u Kantonu Sarajevo da se moze graditi po Igmanu a u tome prednjanje Samor Avdic i Nermin Muzur
Slobodno Recite da te Zgrade po Trebevicu gradi Nermin Niksic sa Miloradom Dodikom , slobodno reci te da Je Irfan Cengic dao Dozvolu za Gradnju po Izletistu Barice slobodno reci te da se ratni put na Igmanu Asfaltira da bi se pocela Gradnja Apartmana po Igmanu !
Problem nije nastao samo u RS-u. Problem je, bez zakonito građenje. I davanje dozvola za gradnju kriminalcima.. Bitno je da se zgrada digne pod oblake,prodaju stanovi, kvalitet NULA.. A poslijedce koje mogu nastati, koga je briga za to.. Šta se čudimo. Kad se nešto desi sa ogromnim posljedicama. I zemlja na kojoj živimo, a i dragi bog su se umorili od nas.
hoce li irfan poduzeti nesto ili ce opet obnavljati igraliste na mz medrese...
Koji vas k...c i tjera da pravite kuce po brdima,jos posebno gore v.......a Bogusevac,i onda se cudite sto ima klizista
Kad brda do Bascarsije dodju dole
To je sve kriv alija jer je potpisao u Dejtonu. ZDRAVO
Blago tebi kad imas jedan odgovor na 1000 pitanja.
Jel ovo STRUČNA VLADA, ovaj završio ODBRANU, ja struke i nauke! Šta ćete vi PODUZETI, sem SAOPŠTENJA! Pozivate Pravna i Fizička lica da RADE VAŠ POSAO, e jeste mudroseri!
Ovaj ministar ko nešto zabrinut a Berilu potpisao i ono što mu SDA nije htijela ili smjeela potpisati
Ove face prosto uljevaju povjerenje.
Sutra je divljaštvo i sl.a riječi imena suknju iPod suknju