Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno neko pametno da nešto kaže. Ni po čemu ovaj zakon nije uperen protiv srpskog naroda niti Republike Srpske. Ako neko ne može živjeti bez zločina pa vidi zakon kao prijetnju, to je druga stvar ali zakon je isti za sve.
Kao srbin se potpuno slažem s ovim. Ovaj zakon ne mijenja ništa za nas koji genocid nikad nismo negirali. Pozitivan je za sve jer zabranjuje negiranje bilo kojeg presuđenog ratnog zločina. Šta je tu sporno? Ja mislim da je ovo prvi lik iz RS-a koji se oglasio sa nekim realnim, razumnim stavom. Za ove ostale što laju ne znam šta reći osim - ko se ljuti uleti mu kruti.
"Ovdje je u pitanju strah od odgovornosti koji je prisutan kod vladajuće elite koja nas je dovela u katastrofalnu ekonomsku, ali i političku situaciju." Tačno tako.
Dodik se zakleo sam sebi pred ogledalom da ili će da crkne ili da uništi RS, trećeg nema
Radoviću reci im da ako nastave da se ponašaju kao Karpatski divljaci i slavljanici ubica, uskoro će ekonomskim sankcijama biti dovedeni u kolaps i plate u entitetu ispod 50 KM
Dodik je americki agent, radi po instrukcijama iz Berlina i Washingtona
Ovo bi trebao pročitati svaki čovjek u RS
Tako je
Vic: pitali Mileta da objasni koji dokument sa suda u Hagu presudjenim srpskim zločincima nije autentičan i može li dokazati koji je falsifikovam? On odgovara: 'Ja sam kao mali uvijek htio da budem kapetan od belu ladju.'
Psihopata Dodik nesvjesno kolektivnu krivicu svaljuje na citav narod
Mene zanima kako reaguju ovi srbi iz RS-a na ovo koji svako jutro dolaze na posao u Federaciju i zarađuju za hljeb koji ponovo nose u Rs. Ne kontam
Ne volim SDA ali cinjenica je da imaju dugorocni plan i program koji je dobar za Bosnjake. Prvo su nalozili Dodika da slavi dan RS pa je dobio americke sankcije. I za ovo je trebalo strpljenja ali se isplatilo. Impulsivna budala poput Dodika ide glavom u propast. Pitanje je samo koliki broj Srba ce za njim.
Svaka mu je zlata vrijedna!
Dodik ce dovesti do toga da amerika napravi najvecu vojnu bazu u BiH. On provocira rijecima, a zapad djelom. Ono sto radi Dodik je zapravo strah . Pas ne laje sto je hrabar nego sto se boji. Nista nema od toga da se RS odvoji i pripoji Srbiji. Teritorija BiH je zagarantovana i zacementirana . Narodi u BiH nisu. Oni se sele uglavnom na zapad.
Dodik samo radi ono što mu narede, isto kao o minderlija iz Šamca, a vi samo naglabajte o njima.
ne treba biti nikakve brige, disciplinovat će dodika njegovi. nije zakon nešto zbog čega bi se išlo u rat. to je sasvim jedan normalan zakon kojeg ne bi niko ni primjetio da se nije frtutma oko toga pravila.
AUSTRALIA: HUGE ANTI-LOCKDOWN, PRO-FREEDOM PROTESTS, LEADING IN POLICEVIOLANCE & STATE PERSECUTIO..First published at 08:24 UTC on July 24th, 2021....https://www.bitchute.com/video/PiDnxadRvLUe/
https://youtu.be/j-g-29pFyQI Neosporna pravna cinjenica