Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam znao za postojanje logora u Visokom. Ali ništa me više ne može iznenaditi, jer rat je vrlo prljava stvar.
Sve je ovo rezultat pogrešne politike SDA radikalne mafijaške bande, sve se to znalo i trebalo odmah procesuirati radi istine i pravde ali zato danas poslje 30 godina pravda pobjeđuje! Sve zlocince osuditi i zatvoriti bez obzira iz kojeg naroda on dolazio
Daj ba...samo su hrvati i srbi imali logore i mucili ubijali posto im je to u krvi...a mozda i nije bas tako...
Montirane optuznice....izgleda Sud BiH zeli da izjednac8 zlocin i zrtvu...udarajte minuse...istina boli...a ti klix banuj ako hoces
Ma ti si u pravi...imas informacije. .logorasi sami sebe zatvorili da bi se medjusobno silovali ,mucili itd...iz za druge ,,preventivnih razloga,,
Svaki ratni zlocinac treba da odgovara i dobije navecu mogucu kaznu, to mozda drzavama nije u interesu ali jeste svim narodima da potencijalni buduci zlocinci znaju da im nece proci samo tako. Medjutim srbija (uvjek pisem namjerno malim, kao cist odraz nepostovanja prema nacistickoj drzavi srbiji) jos uvjek stiti svoje zlocince!
Znaci nakon 30 godina tek sada netko optuzen za zlocinacke logore(nije ovo jedini), sta ste radili do sad mamu vam
Kazu stelja jos mirise na njih...Cuj zlocin u Visokom
U ekstremnim uslovima, a ratovi to svako jesu, čovjek se često pretvori u zvijer. Mislim da je dobro da te zvijeri odgovaraju za svoja zlodjela.
Hoćemo li ko Srbi negirati, reći sami sebe zatvorili 😁
Sad neče biti rat. Sad če biti holokaust... :) ne znam čiji, možda svačiji. Kim Jong Un će biti demokratija i najljepša zemlja za život, hahahahaha.
Otkako je Trojka došla na vlast svaki mjesec vidimo optuznice protiv branioca Bosne I Hercegovine. Dogovor Nikšića, Konakovića i Forte sa Dodikom.
Bravo, ali sjećaš li se da je Bakir u dogovoru sa Vucicem upropastio optužbu protiv Srbije?!
Miralem Čengić, zapovjednik postrojbe čiji su pripadnici ubili fojničkog gvardijana i još jednog svećenika??
Kad li će bit optužnice za srpske snajperiste koji su rokali civile po Sarajevu a danas slobodno šetaju ulicama Dobrinje? Nešto sporo to ide kad su takvi u pitanju
Otkud sada optužnice, pa Muslimani nisu radili zločine!
Kod Srba je uvijek optežen 1-3 čovjeka za razne zločine, kod nas uvijek optuženi 6-16 ljudi iako je od odnos zločina 10:1 u korist Srba.
Izvinjavamo se što smo se branili :)
Ako se braniš koncentracionim logorom za neMuslimane - bolje da se predaš odmah.