Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno svim spasiocima koji će svoje živote rizikovati kako bi spasili ove unesrećene ljude.
Nama samo helikoptera radi konfiguracije terena treba
I malo veći da se mogu povrijeđeni ljudi transportirar.. Vidi ovog, ne može čovjek stati koji leži u njega
Odgoditi izbore odmah, nemamo mi sta sad glasati za ovu politicarsku kusto koja je i dovela do ovog nesistema. Na sve mislim od Daytona na ovamo,.institucije i agencije im postoje samo da mogu primati platu... A vojska nek ide pomoci ljudima a ne vozati materijal za glasanje!
Ramin helikopter!
Ramin helikopter!
Gledam malo komentare na ovom portalu na nedavne poplave u Poljskoj i Češkoj, ali i uragan u Americi. Puno su se radovali i svašta ružno im željeli. A šta je sada???
Ovo je nažalost najbolji dokaz da našoj državi treba 20 Helikoptera u najmanju ruku I to što hitnije. Ako je nemoguce kupiti 20 novih,čak I polovni bi dobro došli.
Radi se na aktiviranju helikoptera za spašavanje deteta. Pa to dete je odavno trebalo biti na sigurnom. Kakve nebiloze užas. U ovakvim situacijama se hitno stavljaju sva raspoloživa sredstva. Ramo Isak se vozila helikopterom svaki dan, a za jadni dijete se radi na procedurama da helikopter poleti. Cirkuz od države.
Jel upalio taj Helikopter od vojske sta treba ds se aktivira
@face55 jači je FUP od naše vojske braco
Helikopter OSBIH tj njih dva su bili u Jablanici prije vise od sat vremena i prevoze povrijeđene u Mostar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad će guzonje sa helikopterom za Sarajevo a narod preko Kupresa i Bugojna
spremna armija Rame Isaka!
neka i dalje hercegovci nekontrolisano sijeku sumu ovo im je tek pocetak
Hvala Bakire za sve.